46
Views

 

Cu mai bine de 100 de ani în urmă, un inspirat autor de literatură religioasă, scria: ”Copiii sunt comoara deosebită a lui Dumnezeu. (…) De dragul Lui, onorați-i pe copii. Priviți asupra lor ca la o misiune sacră, încredințată nu pentru a-i răsfăța și idolatriza, ci pentru a-i învăța să trăiască o viață curată, nobilă.”

Asociația Umanitară ”Iubire și Cămin pentru Copii” există astăzi pentru ca 26 de copii abandonați (numărul existent la Centrul de Plasament la ora actuală) să poată beneficia de o viață curată și de o educație aleasă. Poate că un loc unde să-și plece capul și o bucată de pâine ar fi găsit și în alte centre, dar ICC le oferă mai mult decât un cămin, ICC  îi îndreaptă pe cărarea ascultării de Dumnezeu!

Venim din nou înaintea dumneavoastră, a celor care înțelegeți și susțineți misiunea ICC România, pentru a vă cere spijinul: avem nevoie de lemne pentru iarnă pentru încălzirea celor trei case sociale de la Centrul de Plasament de la Odobești. Necesarul total de lemne este de 450 de metri steri. Am reușit să cumpărăm 101 metri steri, care ne vor ajunge însă, probabil, până la Crăciun. Ne mai trebuie 349 metri steri ( costul lor aproximativ fiind de 4200 de euro, deci cca 18. 000 lei).

Persoanele care cred că ne pot ajuta, sunt rugate să ne contacteze la numărul de telefon: 0722.510.360.

Vă mulțumim anticipat, în numele copiilor și vă dorim o iarnă frumoasă!

 

ICC România

Loredana Diaconu

PR Officer

loredana.diaconu@omedia.ro

0742.926.126

ICC România: Inimioare calde și mânuțe reci

Despre autor
-