25
Views

Cu ceva timp in urma ati urmarit emisiunea  sorei  Beatrice Lospa ”Jurnal de credinta” , avand ca tema familia Pacu Catalin, un crestin care a uimit prin entuziasmul credintei lui, in ciuda faptului ca se deplaseaza in carucior si nu poate vorbi decat in vocale. Emisiunea a avut un ecou mediatic puternic si a impresionat tara noastra si diaspora romana. Sotia lui, Ionela care il traduce a nascut de curand o fetita sanatoasa , dar nu are casa pentru ea si nici pentru ei. Catalin a proiectat o casa si a ridicat-o cu prietenii lui pana la placa. Chiar el însuși a lucrat în genunchi facand beton si manuind uneltele de constructie. In urma emisiunii au fost multe persoane interesate sa ajute , dar ajutorul trimis in contul ADRA nu a putut sustine decat zidaria, centurile, stalpii pentru hol, ceva tencuieli si cumpararea de grinzi si capriori pentru acoperis. Nu avem tamplaria , ferestre si  usi , curent electric, dusumea, acoperis, tencuieli, obiecte sanitare, pat, si strictul necesar de mobila. De asemenea aragaz, frigider si alte nevoi stringente sunt in asteptare.

Atunci cand Catalin prezinta Evanghelia in orice biserica , acolo se intampla o trezire. Visul lui Catalin, de a face o biserica speciala pentru persoanele cu dizabilitati prinde contur în aceasta toamna, cand in Bucuresti  se va infiinta cu ajutorul Celui de Sus aceasta biserica, in care Catalin va avea un rol important.

Va postez emisiunea cu Catalin si sotia lui pentru cei care nu au urmarit-o si fac un  apel  crestin pentru a-l sprijini in amenajarea  macar a unei camere in care sa poata sa se refugieze pentru iarna. Orice contributie finaciara va fi trimisa in contul ADRA Romania, intrucat acest proiect se desfasoara prin aceasta organizatie. Va multumesc pentru gestul de inima pe care l-ati decis pentru acesti minunati oameni.

URMARITI ACEASTA EMISIUNE SI VETI AVEA O DECIZIE!
Puteti urmari emisiunea mai jos sau la Intercer Tv la adresa: http://tv.intercer.net/media/12247/Omul_care_predica_doar_in_vocale/ .

Datele pentru  contul ADRA sunt acestea :

ADRA  Romania

str. Pache Protopopescu 85, sector 2 Bucuresti

Subconturile pentru lei si valuta sunt:

Acestea sunt: RO40 RNCB 0074 0292 1540 0013 pentru Lei

RO13 RNCB 0074 0292 1540 0014 pentru Euro

RO83 RNCB 0074 0292 1540 0015 pentru USD

RO56 RNCB 0074 0292 1540 0016 pentru GBP

Banca: BCR Sector 3

Cod Swis – RNCBROBU

Cod Fiscal 14355291

Omul care predica doar in vocale

Despre autor
-