38
Views

12-24-2010
Washington, DC, SUA.

Stimati frati in Domnul Isus Hristos,

Pace si Sanatate cu prilejul acestui timp de Sarbatori de, Iarna si, LA MULTI ANI !

Va trimitem scrisoarea catre Diaspora Americano-Canadiana cu privire la: „Intalnirea Romanilor Adventisti de Ziua a Saptea, din SUA si CANADA. Orice informatie sau intrebare cu privire la aceast proiect al Diasporei Americano-Canadiana, sa o expediati pe adresa de E-mail data mai jos. Fiecare Comunitate Romaneasca AZS sa stie ca, acest proiect Advent, vrem sa fie realizat la un standard calitativ ridicat.

In SPERANTA ca am fost intelesi, va uram de anul nou, binecuvantari ceresti, sanatate si succes in Lucrarea Evangheliei pe acest pamant batran si obosit de veacuri. Amin!

LA MULTI ANI !

Arh. Gheorghe Petrescu
E-mail: gheorghepetrescu@comcast.net
Ph: 240-770-6716
Website: www.gheorghe-petrescu.net

___________________________________________

Stimati Frati din Diaspora Americano-Canadiana,

Pace si Sanatate in Domnul Nostru Isus Hristos,

Va facem cunoscut ca, in urma discutiilor purtate pe tema “Intalnirea Romanilor Adventisti de Ziua a Saptea din SUA si Canada”, cu acordul majoritatii pastorilor din comunitatile Romanesti din SUA, s-a ajuns la concluzia ca, aceasta intalnire frateasca sa aiba loc in orasul HOT SPRINGS, statul ARKANSAS, SUA, in perioada 2-5 Septembrie, 2011. Motivele majore ale acestei alegeri privind spatiul de desfasurare al intalnirii, cazarea, masa, programele aferente din timpul alocat sunt urmatoarele:

1.In Statul ARKANSAS, orasul HOT SPRINGS, nu s-a organizat niciodata o intalnire de o asemenea anvergura, tipic Romaneasca.

2.In orasul HOT SPRINGS exista Comunitate Romaneasca Adventista de Ziua a Saptea, ce functioneaza de mai multi ani, pastor fiind fratele Sorin Munteanu.

3.Avem toate facilitatile pentru a organiza o asemenea manifestare la nivel inalt si anume: sala de auditie cu 500 locuri, pian, sonorizare acustico-vizuala pentru transmisie video, sali de repetitii, sali de seminarii pe diferite specialitati, spatii de parcare, spatii pentru luat masa, spatii de cazare cu dependintele necesare ca: baie-dus, wc., lavoar, etc., spatii de conversatii, spatii de odihna recreativa intre programe ca: banci, alei speciale de mers pe jos, imbracate intr-un ambient natural de exceptie pe toata durata programelor, distante mici de parcurs de la o sala la alta, cu pante accesibile pentru cei in varsta, luminozitate naturala si artificiala bine puse in valoare, spatii speciale de conversatii interimare ca: holuri cu grupuri sanitare aferente, fotolii, masute, spatii florale ambientale specifice locului, etc.

4.In cazul in care numarul participantilor depaseste 500 de persoane, vom prelua o sala speciala cu 2000 de locuri, cu toate dotarile necesare. Pe langa Intalnirea Romanilor AZS vor avea loc seminarii speciale organizate de Diviziunea Nord-Americana, prin reprezentantul ei, cu toti pastorii de origine romana din SUA si Canada. Va fi un schimb de experienta spiritual-crestina pentru vremea in care traim.

5. Vom invita cu aceasta ocazie personalitati marcante din lumea politica, religioasa, civila, social-economica etc. Aceasta lista o vom afisa mai tarziu.

6. Pentru pensionarii cu pensii mici, care doresc cu ardoare sa vina la aceasta Intalnire Romaneasca specific Adventista, le-am pregatit doua surprise, si anume: a. Masa si cazarea pentru pensionari cu pensii mici va fi la jumatate de pret, diferenta va fi suportata de organizatori. b. Transportul pensionarilor din diferite colturi ale Americii se va face cu microbuze speciale, iar pretul de transport pentru pensionarii cu pensii mici va fi la jumatate de pret. Cealalta jumatate din pretul transportului va fi suportata de comunitatatile de care apartin dansii. Intrucat aceasta Intalnire Romaneasca, va avea un simbol al ei propriu, ea va cauta sa semene cu o “VATRA ROMANEASCA ADVENTISTA”, pe un petic de iarba Americana.

7. Organizatorii vor publicita evenimentul saptamana de saptamana, pe toate canalele posibile de informare vizuala.

8. Organizatorii doresc o colaborare stransa cu Comunitatile Romanesti ale Diasporei Americano-Canadiane, pentru o reusita deplina la acesta “ VATRA ROMANESCSA ADVENTISTA”. Speram ca Dumnezeu sa fie cu noi si nu incetati sa va rugati pentru acest frumos eveniment ce va avea loc pe 2-5 Septembrie 2011, la Hot Springs, Arkansas, Statele Unite ale Americii.

Pace si Sanatate la toata fratietatea romaneasca din Statele Unite si Canada si un calduros, LA MULTI ANI !

Arh. Gheorghe Petrescu – Presedinte – Intalnirea Romanilor Adventisti din Statele Unite si Canada

Pastor Adalbert Orban – Presedinte al Diasporei Americane AZS

Pastor Sorin Munteanu – Asistent al Diasporei Americane AZS

Gabriel Vasilescu – Manager – Intalnirea Romanilor Adventisti din Statele Unite si Canada

Puteti descarca acest document in format pdf mai jos:

Diaspora_Adventista_din_America_si_Canada_2011_Hot_Springs

Intalnirea diasporei adventiste romanesti din America si Canada: Hot Springs, 2-5 Sept.2011

About The Author
-