34
Views

Cu cateva zile in urma un incendiu devastator a facut scrum casa lui RENU din comuna Scurtu Mare (jud. Teleorman).

Focul a pornit de la cosul casei, s-a propagat si a aprins usor materialele combustibile din casa (mobila, haine, covoare, lenjerie, carti si reviste, butelii), insasi casa era construita pe o structura din lemn.

Cei mai multi il cunoasteti pe RENU, el fiind distribuitor de carte. Din nefericire acum nu mai are ce vinde, dar nici unde sa stea. Pentru moment s-a gasit o solutie fiind cazat la niste vecini si existand promisiunea ca vor putea locui acolo pana trece iarna.

Rugam pe acesta cale pe prieteni, cunoscuti, si nu numai, pentru a sprijini familia sinistrata in scopul strangerii de fonduri pentru reconstructie.

Intentia noastra (comunitatea Speranta Bucuresti) este ca la primavara sa putem reconstrui casa distrusa de incendiu, acest lucru fiind posibil numai cu ajutorul tuturor. Exista promisiunea implicarii unor institutii (primaria locala, unele firme private), se va incearca solicitarea de ajutor si la ADRA.

Pentru oferirea altor informatii sau primirea de ajutoare sub forma de hrana, imbracaminte, lenjerie, bani, etc. va puteti adresa catre comunitatea Speranta Bucuresti la urmatorii:

Dragnea Denis 0722591565
Noata Adrian 0726107940
Mitrache Marius 0740115190

Anunt umanitar: O familie din comuna Scurtu Mare, judetul Teleorman, si-a pierdut casa intr-un incendiu devastator

| Anunturi, Cereri rugaciune, Social |
Despre autor
-