47
Views

În cadrul emisiunii Biserica în acțiune, difuzată vineri 20 Iulie ora 20.00 la Speranța Tv, va fi prezentată festivitatea de absolvire a studenților de la Institutul Teologic Adventist din Cernica.

Programul a fost susținut de absolvenții programelor de studii de licență Teologie Adventistă Pastorală, Asistență Socială, Limba și Literatura Română – Limba și Literatura Engleză, Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar, și pe absolvenții programelor de Master în Teologie cu Universitatea Andrews (SUA) și Master în Științele Educației cu Universitatea Montemorelos (Mexic).

Urmărind acest material veți avea ocazia să-i cunoașteți pe profesorii instituției, reprezentații Uniunii de Conferințe a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România prezenți la eveniment, părinții și prietenii studenților dar și invitații speciali la acest eveniment: Dr. John Wesley Taylor V, Director Asociat – Departamentul de Educatie al Conferintei Conferinței Generale, Dr. Ismael Castillo, Presedinte al Universitatii Montemorelos și pastorul Daniel Nae, presedinte al Misiunii Turcia-Cipru.

Emisiunea este realizată de Corina Enache și poate fi urmărită în reluare sâmbătă 21 Iulie ora13.00 sau la adresa de internet sperantatv.ro

Informații despre sesiunea de admitere la Institutul Teologic Adventist se pot obține la numerele de telefon 021-36953 50 și 0744-68 51 23 sau la adresa de internet  www.institutadventist.ro

Festivitatea de absolvire a promoției 2012 de la Institutul Teologic Adventist, la Speranța TV

About The Author
-