73
Views

Dintre cei mai cautati si cititi autori de carti crestine in Romania, este Max Lucado. Dintre cele mai cautate carti crestine in Romania sunt cele scrie de Max Lucado. Din acest motiv am ales sa va prezentam mai jos pe scurt cele mai cautati si citite carti crestine de acest autor de catre clientii Librariei Maranatha. De cand s-a lansat libraria crestina Maranatha cea mai cautata carte de Max Lucado este: ,, El inca da pietre la o parte”. Este o carte care te inspira sa treci peste obstacolele vietii si sa vezi ceea ce a facut Dumnezeu pentru tine.

A doua carte dintre cele mai cautate este: ,,El a ales piroanele. Ce a facut Dumnezeu ca sa-ti cucereasca inima”, in care autorul dezbate fagaduintele lui Dumnezeu din spatele piroanelor.

In categoria de carti crestine scrise de Max Lucado este si carte: ,,Fiecare zi merita o sansa”. Este o carte pentru oameni pragmatici, pentru oamenii ocupati, pentru cei asaltati cu probleme si obstacole in viata.

Una dintre cele mai apreciate carti crestine de Max Lucado este cartea: ,,Infrunta-ti uriasii”. La fel, este o carte pentru cei care trec prin probleme, care doresc sa faca ceva maret in viata dar au parte de piedici. In acelasi timp, autorul dezbate viata lui David si ceea ce a facut Dumnezeu cu acest si prin acest om.

Alte titluri de carti crestine scrise de acest autor sunt: ,,Vindecare de o viata banala” , ,,Asemenea lui Isus” , ,,Nu totul se invarte in jurul meu”.

Max Lucado s-a născut în San Angelo, Texas în 1955. După absolvirea liceului în Andrews, Texas, Max a obţinut o licenţă în comunicare de masă la Universitatea Creştină Abilene. A continuat studiile obţinând şi un master la aceaşi universitate.

Va reamintim ca orice carti crestine comandate de la Libraria Maranatha devine un ajutor in cazuri umanitare.

Va asteptam la Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro

Carti crestine de Max Lucado la Libraria Maranatha

Despre autor
-