29
Views

chicago_romanian_adventist_2013_300x250

Stimati prieteni,

Va trimitem mai jos cateva mesaje cu informatii importante pentru cei care doresc sa participe la Intalnirea Romanilor Adventisti din America de Nord, care se va desfasura la Chicago, intre 4 – 7 Iulie 2013.

Cu aceasta ocazie Intercer a trimis un mesaj video catre participanti pentru a ajuta la continuarea activitatii.

Puteti sustine Intercer prin donatiile dvs. aici:
http://intercer.net/donatii

Va multumim,

Echipa Intercer

_________________________

4 Iulie 2013

In aceasta seara are loc prima intalnire a acestei Conventii incepand cu ora 7:00 pm( ora Chicago). Entuziasmul este mare, asteptarile de asemenea sunt mari insa emotiile sunt si mai mari.

Ceea ce constitue un punct important pe adresa acestei Conventii sunt seminariile pregatite de renumiti profesori, teologi si pastori cu o tematica destul de actuala. Seminariile sunt insotite de paneluri de discutie pe marginea celor prezentate, oferindu-se posibilitatea punerii unor intrebari specifice si primirea unor raspunsuri pe masura asteptarilor.

Va fi prezentata strategia de lucru pe termen scurt si lung a asociatiei Romanian Advisory Ministries, organizatoarea acestei Conventii. Astfel vor fi prezentate planuri si proiecte specifice nevoilor Adventistilor pentru situatii de imigratie.

Motto-ul acestei intalniri este : ” Asteptatorii Slavei”

Toata aceasta conventie este caracterizata de spiritul advent in absolut toate programele fiecarei zile.

Cei care doresc sa fie parte acestui program, pot gasi pe site-ul www.romanianadvisory.org atat programul scris cat si posibilitatea de a vedea aceste transmisiuni live.
Accesati va rog acest site si veti avea posibilitatea de vedea cate ceva din aceasta Conventie.

Programul se continua, vineri de la ora 4:00 pm- 9:00 pm
Apoi in Sabat dimineata de la ora 9:00 am – 1:00 pm
Dupa amiaza de la ora 2:30 pm – 9:00 pm.

Fiti bineveniti pe acest site!
Bucurati-va de experientele impartasite de vorbitori!
Nu uitati: Iisus vine curand!

Cu pretuire pentru toti „Asteptatorii Slavei”,

Consemneaza : Pastor Daniel Ciobanu
Presedintele Romanian Advisory Ministries

_______________________________

Mesaje anterioare cu pregatirea acestei intalniri

Dragi Colegi si Colaboratori,

Suntem foarte aproape de startul Conventiei Adventistilor de Ziua a Saptea din N.A.D.- USA

Cu siguranță că suntem plini de emoțiile specifice unui astfel de eveniment.

Vreau să vă comunic câteva lucruri importante ce trebuiesc împărtăște cu bisericile unde fiecare dintre voi slujiți:

  1. Locul desfășurării acestei Convenții este la Biserica Baptistă Română din Chicago. Biserica este foarte încăpătoare- peste 1000 de locuri cu suficiente spații pentru activități și parcare.
  2. Adresa acestei biserici este: ROMANIAN BAPTIST CHURCH OF METROPOLITAN CHICAGO
    484 N.E NORTHWEST HIGHWAY
    Des Plaines Il. 60016.
  3. Puteti intra pe internet , localizând adresa bisericii respective si incercati sa vedeti care hoteluri sunt cel mai aproape și mai convenabile ca preț în vederea cazării în această perioadă.
  4. În vederea hranei pe această perioadă: –

– Va fi nevoie să pregătim $15.00 pentru prânz plus $10.00 pentru cină. Pentru micul dejun fiecare se îngrijește acolo unde este cazat.

– Este important să servim masa de prânz și de seară împreună:

– Mesele pentru care trebuie să ne înscriem sunt: Vineri și Sâmbătă la prânz plus Joi seara, Vineri seara și Sâmbătă seara la cină = un total de $ 60.00/adult. Pentru copiii de până la 3 ani nu se percep taxe, copiii până la 13 ani, jumătate de preț, iar cei peste 14 ani, preț întreg.

  1. Programul acestei convenții este unul de excepție: avem cativa invitati de marca: Conferentiarul Dr. Emil Silvestru, are un PHD in Geologie si este implicat intr-un ministry in Creationism. El a acceptat sa fie prezent cu noi in aceasta ocazie. Este cunoscut foarte mult in lumea creationistilor si nu numai. A fost invitat anii trecuti sa tina astfel de prezentari la Loma Linda University pentru studentii de acolo. De asemenea Dr. Arthur Tolan, psiholog cu mare experienta in studiul „comportamentelor alternative” a acceptat sa ne tina un seminar despre Homosexualitate si efectele ei in lumea și în biserica contemporană.

Un alt seminar foarte interesant si de actualitate este cel depre Duhul Sfant, prezentat de colegul nostru, Pastorul Petre Danci. Ceea ce vine ca o provocare este seminarul pe care il va desfasura Pastorul Nicu Butoi, Vineri dimineata: Semnele timpului si provocarile in Adventism, la care putem contribui cu totii in discutiile ce vor urma dupa acest seminar. De asemenea in programul diminetii de Sabat vom gasi impreuna solutiile la aceste provocari , in suita ” Semnele timpului si solutiile lui Dumnezeu la provocarile din Adventism.”Un loc inedit va avea seminarul despre muzica pe care Fr. Orban ni-l va prezenta. Muzica si alte puncte in program vor intregi tabloul complet al acestei Conventii.

  1. Cu această ocazie învităm pe absolut toți membri bisericilor pe care le slujim, toți tinerii și toți copiii pe care îi avem la aceste locașuri de închinare. De asemenea sunt invitați toți muzicienii, coriștii sau instrumentiștii, soliști sau grupuri musicale, să fie prezenți la această Convenție. Este numai normal să facem din această întâlnire o ocazie de laudă și mulțumire la adresa lui Dumnezeu pentru felul în care ne-a condus în acești foarte speciali ani!Vă rugăm foarte insistent să faceți din această întâlnire una dintre cele mai importante priorități ale dv. la început de Iulie, 2013. Cred că de data aceasta la pârul Iaboc se vor lua mari hotărâri.

Vă doresc tuturor binecuvântări cerești, un Sabat cât mai frumos și mai ales râspunsuri așteptate la rugâciune!

Vă așteptăm cu drag!

Pastor Daniel Ciobanu

Președinte la Romanian Advisory

__________________

Dragi colegi si prieteni si colaboratori,

Ne apropiem cu pasi repezi de intalnirea de la Chicago. Avem nevoie urgenta sa stim cate persoane vor participa la aceasta Conventie. Sugestia mea este sa folositi prilejul din Sabat dimineata de la anunturi pentru a afla numarul exact de participanti.

Dorim sa dam comanda pentru asigurarea hranei pentru aceasta perioada. Preturile pentru:
Lunch…. $15.00/pers
Dinner….$10.00/pers
Copii de la 0-3 ani nu sunt costuri
Copiii de la 4-13 ani jumatate de pret
De la 14 ani in sus, pretul este intreg.
Pentru Breakfast fiecare personal se va ingriji.

Programul final, necesar pentru participanti il veti primi cat de curand.
Va invit personal sa participati cu toata familia si daca este posibil cu cat mai multe persoane din biserica.
Va doresc binecuvantari speciale de Sus si astept raspunsul cat mai repede!

Cu deosebita pretuire!
Daniel Ciobanu
daniel_ciobanu@msn.com

 

Conventia Romanilor Adventisti din America de Nord, Chicago, 4-7 iulie 2013

About The Author
-