28
Views

În perioada 19-28 iulie 2013 a avut loc la Sibiu convenţia Impact sub motto-u: Afis-Impact-Sibiu-1_small

Să reaprindem reformaţiunea în această generaţie”

Aproximativ 150 de tineri au participat la această convenţie şi s-au implicat în proiectele pregătite pentru acest eveniment de către echipa de organizare.

Nu au lipsit rugăciunea, muzica, instruirea, Cuvântul, lucrarea pentru cei din jur şi experienţele.

Deoarece sala bisericii adventiste locale nu ar fi fost suficient de încăpătoare pentru membrii bisericii şi pentru participanţi, activităţile de vineri seara şi sâmbătă s-au desfăşurat sala bisericiii baptiste Betania situată la 2 străzi distanţă de biserica adventistă. Multumim fraţilor baptişti pentru amabilitate şi disponibilitate.

Evenimentul a fost transmis online pe sit-ul Impact Romania graţie colaborării echipei coordonate de Cristi Iordache din Piteşti. Puteţi urmări înregistrările video de la convenţie pe http://tv.intercer.net/.

O echipă de la SperanţaTV a fost prezentă la eveniment. Reportajul va fi difuzat în cadrul emisiunii Biserica în acţiune.  Până atunci însă puteţi citi un articol amplu despre acest eveniment redactat de Laura Manuela Şteţco – Redactor Revista Respiro (http://sibiu.adventist.ro/2013/07/29/impact-sibiu-19-28-iulie-2013/) precum şi o relatare pe larg a unuia dintre proiecte „Fii inteligent! Trăieşte sănătos!” (http://sibiu.adventist.ro/2013/08/01/fii-inteligent-traieste-sanatos/) destinat copiilor şi părinţilor.

Multe binecuvântări.

Doru Rus.

IMPACT Sibiu 2013

| Evanghelizare, Misiune, Social, Tineret |
About The Author
-