66
Views

Dati click pe imagine pentru a o mari.

In Sabatul din 28-29 Septembrie 2012 Biserica Romana Adventista de Ziua a Saptea Atlanta va sarbatorii aniversarea a 20 de ani de activitate inaintea lui Dumnezeu. Cu aceasta ocazie vom organiza un program special in care vom lauda pe Dumnezeu pentru minunata lucrare realizata prin intermediul Bisericii noastre pe intreaga perioada de 20 de ani de existenta.

Programul va incepe Vineri seara, 28 Septembrie cu un serviciu divin inaugural, iar festivitatile – interventii muzicale, cuvinte de lauda si multumire, masa comuna – se vor extinde pe durata Sabatului din 29 Septembrie, si vor include intreaga comunitate adventa romana din Atlanta cat si pe toti cei care doresc sa se bucure impreuna cu noi de aceste momente de popas si partasie deosebita. Sarbatoarea va fi onorata si de prezenta acelora care au servit la un moment dat ca pastori ai acestei Biserici si anume pastor Zoltan Borbat, pastor Stefan Radu, pastor Edmond Constantinescu si pastor Adalbert Orban. Deasemenea vom avea invitati speciali pe fratii pastori Licinius Chiriac, Marius Marton, Eduard Marton, Laurentiu Serban, Dragos Serban, si Florin Liga.

Intregul program va fi transmis live prin intermediul internetului si toti aceia care doresc sa ne urmareasca pe durata acestui Sabat pot accesa aceste transmisii la adresa www.sdaro.org. Vom reveni in zilele urmatoare cu date mai detaliate cu privire la orele de desfasurare si programul ce va urma sa aiba loc.

Deoarece de istoria acestei prime Biserici Adventiste din diaspora se leaga vietile atator credinciosi adventisti din Statele Unite cat si de pe alte meleaguri, fotografii, imagini sau filmulete in format electronic sunt bine venite si vor ajuta atmosfera de sarbatoare.

Va rugam sa luati legatura cu Departamentul Comunicatii al bisericii pentru a impartasii aceste materiale. Aceasta se poate realiza electronic la adresa de email azsatlanta@gmail.com  sau prin corespondenta la adresa 3179 Cedar Glade Ln., Buford Ga.

Biserica Adventista de Ziua a Saptea Atlanta, GA, USA – 20 de ani de la infiintare

| Social |
Despre autor
-