52
Views

Libraria Crestina Maranatha lanseaza incepand cu data de 16 Septembrie o campanie de reduceri de 15% la orice carte crestina care se afla pe rafturile librariei noastre. Aceasta campanie de reducere la orice carte crestina va dura intre 16 – 30 Septembrie. In aceasta campanie de reduceri nu sunt cuprinse cadourile crestine si Bibliile care vor ramane la preturile lor normale. Acum fiecare iubitor de carte crestina are ocazia sa isi procure orice carte la preturi exceptionale.

Aceasta campanie de reduceri are menirea a promova activitatea si caracterul umanitar al Librariei Crestine Maranatha.

Va reamintim ca scopul Librariei Maranatha este unul umanitar. Orice carte crestina care se comanda devine un ajutor umanitar pentru copii bolnavi de cancer si leucemie.

In acest moment, Libraria Maranatha este implicata in salvarea vietii Andradei Uskar, o tanara de numani 17 ani care sufera de leucemie. Pentru ca Andrada sa traiasca are nevoie de 40 000 de euro pentru tratamentul impotriva leucemiei. Orice carte crestina comandata la libraria Maranatha contribuie la salvarea Andradei.

Campania de sustinere a Andradei Uskar nu se va opri aici. Libraria Maranatha pregateste o surpriza pentru toti clientii ei incepand cu luna octombrie.

Va multumim ca sunteti clientii si partenerii nostri in salvarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie.

VEZI VIDEO CU ANDRADA AICI

Echipa Libraria Crestina Caritabila Maranatha
www.librariamaranatha.ro

15% reduceri la orice carte crestina de la Libraria Maranatha intre 16 – 30 Septembrie

Despre autor
-