67
Views

„In dimineata aceasta citeam cu sotia mea Ella din „Prolog istoric” al cartii „Experiente si viziuni” si am fost surprinsi sa descoperim ca astazi (22 octombrie) se implinesc 165 de ani de la marea dezamagire din 1844.

De 165 de ani Domnul ne asteapta. Speram ca „azi” sa nu fim in marea „amortire” sau „adormire”. Ar fi frumos sa readucem in mintea asteptatorilor lui Hristos, ca o comemorare, zilele de cautare si de revelatie a adevaratei semnificatii a acelui an 1844.”

Lorin Jalba

„Oare ce si-au transmis asteptatorii lui Hristos in acea zi?

<< In noaptea acesta Domnul va veni! va dati seama ca maine vom zbura spre Orion? Vom scapa de suferinta si lacrimi pentru ca EL va fi aici!! Ce putin mai este.. mi-e foame dar cred ca nu mai mananc.. mi-e somn dar nu voi dormi! In noaptea aceasta vine DOMNUL. >>

Azi este 22 octombrie.. Tu ce mai simti cand te gandesti la EL?”

pastor Mihai Brasov

Articole despre 22 Octombrie 1844 si profetia biblica

„Profetia biblica prezentata prin acest capitol (Apocalipsa 11) ne-a adus în perioada anilor 1831-1844 în dreptul experientei atît de tulburatoare pe care cei sinceri si credinciosi de atunci au trait-o din plin. Convingerea celor credinciosi din acea vreme era ca la 22 octombrie 1844, dupa toate calculele trebuia sa se încheie cea mai lunga perioada de timp profetic de 2300 de zile profetice sau ani calendaristici, culminînd cu revenirea în slava a Domnului Iisus Christos, Mirele mult asteptat de biserica Sa. Dar Domnul nu a venit la acea data. Ceva fusese gresit, si aceasta nu la Domnul, ci în felul cum ei au interpretat acea profetie biblica. Desi ea nu a raspuns exact asteptarilor celor credinciosi, totusi, împlinirea ei a fost marcata atît în cer cît si pe pamînt. La 22 octombrie 1844 urma sa înceapa în ceruri o noua faza în lucrarea Domnului Christos ca Mare Preot – judecata poporului Sau, în timp ce pe pamînt acelasi eveniment era planuit de Dumnezeu sa fie marcat prin nasterea unei miscari religioase deosebite, miscarea adventa a carei prezenta si lucrare urmeaza sa dureze pîna în preajma revenirii Domnului Iisus Christos.”

Cititi intregul articol aici:
http://www.apocalipsa.ro/article.php?id=142

165 de ani de la 22 Octombrie 1844

About The Author
-