34
Views

Deunăzi vorbeam cu prezbiterul dintr-o biserică pe care o deservesc si, cu lacrimi in ochi, imi spunea despre un caz din biserica noastră – Limpezis, Buzău. Intr-un Sabat, s-a apropiat de unul din micutii bisericii noastre si l-a intrebat: „Ce faci Vlădut?”. Ridicându-si ochii inlăcrimati, Vladut raspunse: „Postesc pentru tata. Vreau sa se facă bine si sa vina la noi acasa”. Si au trecut de atunci câteva saptamâni bune si tata inca nu e acasa. Tata e tot in spital cu un diagnostic ce nu găseste cale de tratament.

Cum a inceput totul?

Acum câtiva ani in urmă fratele Niţă Stelică-Laurenţiu, de 39 ani, in urma unei interventii chirurgicale ce se impunea ramâne fără rinichiul drept. Primeste pentru o perioada tratament cu anticoagulante, nefiind informat ca e necesar sa faca acest lucru pentru toata viata. Intrerupe administrarea de anticoagulante, fapt ce a creat acum complicatii in circuitul sanguin. A fost internat la spitalul Fundeni, Bucuresti si in urma analizelor si investigatiilor facute s-a constatat trombozarea venei cave inferioare pâna la nivelul fosului hil renal drept, defect de umplere central in lumenul venei cave inferioare, venele suprahepatice cu defecte de umplere discontinue, hepatosplenomegalie, lichid de ascita in cantitate mare.

Aceasta stare de lucruri i-a determinat pe medici sa nu poata interveni printr-o metoda chirurgicala. I-a fost transmis ca la noi in tara nu poate fi facuta acesta interventie pentru eliminarea trombozelor si degajarea venei cave.

Apelul pe care aceasta familie il face nu este de ordin financiar. Dorinta lor este sa primeasca o informatie de calitate – unde si cum se poate trata acest caz. Daca cineva are cunostinta ca in afara tarii poate fi tratat un astfel de caz sa ia direct legatura cu familia sau pastorul bisericii. Si… multa rugaciune pentru ei.

Tel sotie – 0768313460

Tel pastor – 0740830646, 0767361220, pastoradryan@yahoo.com

Informatii medicale necesare urgent pentru Nita Stelica-Laurentiu

Despre autor
-