28
Views

Intercer lanseaza motorul de cautare pentru website-urile adventiste romanesti pe 30 Octombrie 2011 la adresa http://cauta.intercer.net.

Prin acest motor de cautare, Intercer faciliteaza si promoveaza website-urile adventiste romanesti, ajutand la regasirea mai usoara a acestor website-uri, a articolelor, documentelor si a materialelor media aferente acestora. De asemenea, in acest fel Intercer trimite vizitatori catre site-urile dvs., ajutand la cresterea traficului si popularitatii acestora.

Acest motor de cautare este realizat cu uneltele oferite de Google CSE si contine website-uri adventiste romanesti si alte website-uri aferente ale bisericilor, organizatiilor, membrilor si business-urilor adventiste. Responsabilitatea asupra continutului rezultatelor afisate in acest motor de cautare apartine proprietarilor website-urilor respective. Motorul de cautare include in acest moment peste 600 de website-uri.

Pentru a include website-ul dvs. in motorul de cautare, adaugati mai intai website-ul in Directorul de link-uri Intercer, respectand termenii si conditiile acestuia. Verificati mai intai daca website-ul dvs. este deja in director. Periodic vom adauga noile website-uri in motorul de cautare. Pentru mai multe detalii asupra website-urilor incluse in acest motor de cautare vizitati Directorul de link-uri Intercer.

Pentru a efectua cautarea dorita, mergeti la adresa http://cauta.intercer.net, si introduceti termenul/termenii dvs. de cautare in campul „Google cautare personalizata”, apoi apasati pe butonul „Căutare”. Dati click pe butonul x de langa „Căutare” pentru a sterge cautarea curenta.

Ulterior puteti rafina cautarea dvs. dupa termeni frecvent cautati: Scoala Sabat, Intercer, Predici etc.

Ca reciprocitate, daca doriti si nu ati facut inca acest lucru, puteti adauga un link reciproc catre Intercer.net folosind codul html de mai jos. De asemenea, puteti afisa un banner Intercer pe website-ul dvs. Va multumim.

Intercer - Resurse Crestine Romanesti Gratuite

Cautati acum! http://cauta.intercer.net

Motor de cautare pentru website-urile adventiste romanesti: cauta.intercer.net

About The Author
-