35
Views
Articol Intercer in Curierul Adventist Canadian.

Articol Intercer in Curierul Adventist Canadian.

Revista „Canadian Adventist Messenger” – echivalentul ‘Curierului Adventist” din Romania a publicat in numarul din luna Mai 2003 un articol despre cei 15 ani de activitate Intercer.

Puteti citi articolul in limba engleza la link-ul de mai jos (pagina 32).
http://www.adventist.ca/3dissue/messenger/82-5/files/33.html

Activitatea Intercer devine din ce in ce mai cunoscuta si pentru vorbitorii de limba engleza. Website-ul Intercer in limba engleza http://en.intercer.net relansat in 2011 sub denumirea „Intercer Adventist News”, contine o selectie zilnica de stiri si programe media adventista, care apoi sunt trimise tot zilnic intr-un newsletter pentru abonatii sai.

Intercer si Lucian Web Service colaboreaza foarte bine cu Conferinta locala din British Columbia de mai multi ani, ajutand activitatea bisericilor Adventiste din British Columbia, dar si din celelelate provincii Canadiene. Multumim echipei de la Revista „Canadian Messenger” pentru includerea articolului nostru. Pentru mai multi ani la rand Lucian Mihailescu, din partea Intercer Canada, a prezentat seminarii de internet pentru folosirea website-urilor de biserici.

Pentru website-ul in limba engleza avem, de asemenea, vizitatori din toate continentele, cele mai frecvente vizite fiind din America, Canada, Australia si Anglia.

Cu un trafic lunar de aproximativ 60,000 utilizatori unici in fiecare luna, Intercer continua sa fie cel mai popular website Adventist romanesc. Intercer a devenit in ultimii ani o misiune globala pentru utilizatorii de limba romana si engleza, alaturi de alte articole si resurse in limbile maghiara, germana, spaniola etc. In timp ce mare parte dintre utilizatorii Intercer fac parte din Biserica Adventista din Romania sau diaspora (procentul este impartit aproximativ in jumatate), avem si alti vizitatori care fac parte din alte denominatiuni crestine sau nu sunt afiliati unei anumite religii.

Desi trece printr-o perioada financiara foarte dificila – Intercer si-a redus activitatea in Aprilie 2013 – Intercer continua sa ofere zilnic resurse biblice, stiri si predici din bisericile Adventiste romanesti din lumea intreaga. Intercer se dovedeste in continuare necesar pentru miile sale de vizitatori, completand activitatea Uniunii Romane si a bisericilor Adventiste romanesti din diaspora. Sustinut de un grup restrans de sponsori si persoane particulare, Intercer continua periplul online pentru a aduce lumina spirituala in caselor oamenilor.

Asteptam in continuare ca Biserica din Romania si diaspora sa faca un plan comun de sustinere a acestei activitati, atat de necesare pentru comunitatea Adventista romaneasca. Mai multe detalii in articolul Intercer si-a redus activitatea in Aprilie 2013 .

Alte articole legate de activitatea Intercer

Intercer a implinit 15 ani de activitate

Romanian-English Intercer Adventist Global Ministry Celebrates 15 Years of Activity! (limba engleza)

Cei 15 ani de activitate Intercer au fost marcati in diverse articole publicate pe website-uri sau in reviste Adventiste din tara si strainatate, cum ar fi: Info Adventist, Info Banat, „Adventist Today”, „BC Alive”, Plusline, „Club Adventist”, „Canadian Adventist Messenger” si altele. Lucian Mihailescu a participat la mai multe prezentari si interviuri in limba engleza, avand ca subiect misiunea crestina pe internet, pe care le puteti gasi pe pagina Intercer de la Youtube. Programele video au fost realizate de Vlad Sucitu (noidoi.org) .

La inceputul lunii Iunie 2013 Intercer va incheia cel de-al 16-lea an de activitate.

Sustineti Intercer!

Va reamintim ca situatia financiara Intercer este afisata in mod grafic pe pagina principala. Intercer are nevoie de $3100 USD/luna pentru a functiona.
Puteti oricand sa faceti donatii ocazionale sau donatii recurente pentru sustinerea activitatii noastre.
Informatiile le gasiti pe pagina de donatii:
http://intercer.net/donatii

Va multumim pentru sustinerea activitatii Intercer!

Lucian Mihailescu

Articol despre Intercer in Curierul Adventist Canadian

About The Author
-