24
Views

Stimati prieteni,

In primul rand multumim lui Dumnezeu, precum si sponsorilor, bisericilor cu care colaboram, prietenilor si sustinatorilor Intercer pentru posibilitatea continuarii acestei activitati!

Va reamintim ca toate materialele de la Intercer sunt gratuite. Intercer este o organizatie non-profit, iar activitatile noastre sunt sustinute prin donatii si sponsorizari de la persoane fizice sau organizatii.

Un apel pentru utilizatorii frecventi ai Intercer


Comparativ cu numarul de vizitatori pe care ii are Intercer (o medie de 60,000 vizitatori unici pe luna), un numar mic de persoane sau organizatii participa la sustinerea activitatii noastre.

Sunt persoane care folosesc website-ul Intercer poate de ani de zile, dar inca nu s-au gandit sau nu au avut posibilitatea sa participe la sustinerea acesteia. Facem un apel special catre aceste persoane. Daca folositi saptamana de saptamana materialele de la Intercer va rugam sa considerati efectuarea unei donatii catre Intercer sau sustinerea printr-un abonament anual. Pagina de donatii Intercer este aici: http://intercer.net/donatii/

Cititi aici articolul special cu apelul pentru utilizatorii frecventi ai Intercer:

Situatia financiara curenta

Publicam mai jos situatia financiara curenta pentru Intercer Romania si Intercer Canada, exprimata in USD.

La sfarsitul anului trecut am fost in deficit cu $8426 USD fata de bugetul anual necesar pentru Intercer Romania si Canada pe 2010. Am reusit sa acoperim cheltuielile necesare, insa am ramas in urma cu reimbursarea muncii depuse pentru mentinerea si dezvoltarea website-ului (in luna Iunie 2011 abia platim din urma pentru luna Ianuarie 2011). In conditiile unui buget complet, circa 30% din munca noastra este voluntara, insa datorita deficitului procentul de voluntariat a crescut la peste 40%.

Necesarul lunar pentru Intercer este de $3100 USD.

Suma primita in luna Iunie 2011 a fost de $1555 USD. Totalul curent pe 2011 este de $13614 (include soldul initial pentru 2011), fata de necesarul de $18600 USD pentru aceasta perioada.

Per total, la sfarsitul lunii Iunie 2011 suntem in deficit cu $4986 USD fata de bugetul prevazut pentru aceasta perioada din 2011. (fara a lua in considerare deficitul de $8426 USD din 2010)

Activitati in luna Iunie 2011

In luna Iunie 2011 am lucrat la consolidarea stirilor Intercer din perioada 2001-2008 pe blogul de stiri Intercer. De asemenea, articolele biblice, materialele pentru familie, tineret si de sanatate au fost integrate pe acelasi blog de stiri, contribuind astfel la o mai buna modalitate de acces a acestora atat pe web, cat si pe telefoanele mobile.

Directorul de link-uri Intercer s-a imbogatit avand acum 600 de link-uri de website-uri adventiste romanesti sau website-uri conexe. Vom populariza aceste informatii intr-un articol special.

Actualizam in permanenta lista adventistilor romani pe Twitter: http://twitter.com/rointercer/adventisti-romani

Intercer Tv a implinit 7 ani! Puteti citi un articol dedicat acestui subiect aici: http://intercer.net/blog/media/intercer-tv-a-implinit-7-ani.html Stirea despre aniversarea Intercer Tv a fost promovata si in limba engleza, atat pe website-ul nostru de limba engleza ( http://en.intercer.net/about-us/romanian-english-intercer-tv-media-website-turned-seven.html ), cat si pe alte website-uri (Plusline: http://www.adventsource.org/as20/plusLine.article.aspx?id=2795), pe Twitter si Facebook.

Am adaugat noi modalitati de a comanda reclame text si reclame banner la Intercer: http://intercer.net/blog/wp-content/plugins/oiopub-direct/purchase.php

Puteti gasi detalii privind diferite moduri de a sustine Intercer dand click pe link-urile de mai jos:

Doneaza in RomaniaDoneaza in strainatateFa-ti ReclamaMica publicitate

Raport financiar Intercer: Ianuarie - Iunie 2011

Raport financiar Intercer: Ianuarie - Iunie 2011

Transmite prin Intercer TvPromotie bannerePropune StiriNoutati IntercerLink-uri IntercerIntercer.mobiAdventisti romani pe TwitterBrosuri AF in limba romana

Va dorim binecuvantarea Domnului,

Lucian Mihailescu, Intercer

 

Raport financiar Intercer: Ianuarie – Iunie 2011

Despre autor
-