42
Views

Foto: Daniel Diaconu

Sosirea vacanței de vară este dorința oricărui copil încă de la începutul anului școlar și știm cu toții cât de bine se pregătesc și ce planuri își fac pentru această perioadă. E numai normal să fie așa! Cu toții am fost copii, cu toții am așteptat cu nerăbdare vacanța mare!

Copiii protejați în cadrul Asociației Umanitare ”ICC România” sunt și ei în vacanță. Și în sufletele lor s-au născut în timpul anului școlar dorințe pentru această vară; planuri însă nu și-au putut face prea multe, lesne de înțeles de ce … .

Dorința lor este să meargă într-o Tabără de Exploratori. Dorința noastră este să le oferim această șansă! Astfel, am analizat toate posibilitățile, am identificat chiar și tabăra, dar am calculat și costurile. Concluzia: nu putem acoperi decât o parte din cheltuielile taberei, ceea ce ar însemna ca unii copii să meargă în tabără, iar alții nu.

Persoanelor interesate să ne ajute în demersul nostru le comunicăm faptul că tabăra se va desfășura în luna august, iar prețul este de 250 de lei/copil. De asemenea, copiii nu au echipament adecvat pentru munte, în special încălțăminte. Dacă aveti acasă o pereche în plus de teniși (chiar și puțin purtați) de care nu vă mai folosiți, vă rugăm să ne contactați. Pentru un copil ICC ar putea fi de mare folos!

Împreună putem oferi acestor copii  o vacanță de neuitat!

Încrezători că Dumnezeu ne va arăta și de această dată marea Sa dragoste manifestată prin oameni cu inimi de copii, vă mulțumim pentru lecturarea acestui anunț și vă dorim un Sabat frumos!

ICC România

www.iccromania.roLIKE  ICC

Contact: PR Officer – 0742.926.126 sau 0765.473.364 / E-mail: loredana.diaconu@omedia.ro

ICC România: Dorință de copil

Despre autor
-