74
Views

Dorim sa va anuntam disponibilitatea aplicatiei mobile „736 Imnuri Crestine”, compatibila cu telefoanele mobile iPhone precum si pt. iPad si iPod Touch, realizata de re-Media.ro in colaborare cu Biserica Adventista de Ziua a Saptea.

Aplicatia, oferita gratuit, functioneaza pe toate device-urile iPhone, iPad si iPod Touch care folosesc iOS (iPhoneOS) 3.X sau 4.X. si permite zoom-in/zoom-out folosind gesturile multitouch, ofera statistici cu cele mai folosite imnuri si ofera posibilitatea personalizarii fonturilor si dimensiunilor.

„Apreciem acest „update” si credem ca este nevoie din ce in ce mai mult de initiative similare care sa ofere resurse si metode moderne de comunicare. Telefonul mobil tinde sa fie singura legatura permanenta cu oamenii iar trendul acesta merita valorificat in viitor la fel ca oportunitatile oferite de Internet” a declarat Nelu Burcea, directorul de Comunicare al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea.

Pentru instalarea aplicatiei direct pe device-ul dvs. este necesar sa:
1.    Deschideti aplicatia „App Store” de pe device-ul dvs.
2.    Accesati functia „Search” din intermediul aplicatiei App Store
3.    Cautati dupa termenii „imnuri crestine”
4.    Selectati aplicatia „736 Imnuri Crestine”
5.    Selectati optiunea „Free” din coltul dreapta sus
6.    Introduceti parola contului dvs. iTunes
7.    Aplicatia se va descarca si instala

Aplicatia poate fi descarcata si prin intermediul iTunes, pe PC sau Mac, cautand in iTunes Store dupa termenii „imnuri crestine” si selectand aplicatia „736 Imnuri Crestine”.

De asemenea dorim sa va punem la dispozitie site-ul http://www.imnuricrestine.ro/ prin intermediul caruia puteti cauta si vizualiza toate cele 736 Imnuri Crestine ale Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Romania, precum si posibilitatea descarcarii aplicatiilor pt. telefonul mobil (JAVA – http://m.imnuricrestine.ro si iPhone – http://i.imnuricrestine.ro).

Sursa: AARC
http://adventist.ro/index/stiri/anunturi/2787-736-imnuri-crestine-acum-si-pentru-iphone-ipad-si-ipod-touch.html

736 Imnuri Crestine – acum si pentru iPhone, iPad si iPod Touch!

Despre autor
-