53
Views

semnele-timpului-screenshotDupă trei ani de la lansare, semneletimpului.ro a devenit una dintre sursele principale de informații cu specific creștin. Cu un total de 54.371 vizitatori unici în luna aprilie 2013, semneletimpului.ro a ocupat  locul 7 în topul site-urilor de spiritualitate din România și a intrat de asemenea în primele 500 de site-uri româneşti din clasamentul general realizat de trafic.ro.

În prezent, numărul de vizitatori înregistrat într-o lună de semneletimpului.ro este similar numărului celor care vizitează site-urile ziarelor locale Monitorul Expres (Braşov), Ziua de Vest (Timişoara), Observatorul de Prahova (Ploieşti) sau al revistelor CIAO şi FELICIA. În topul site-urilor de ştiri/massmedia alcătuit de trafic.ro, semneletimpului.ro ocupa, în aprilie 2013, locul 73 dintr-un total de 742 de site-uri înregistrate în această secţiune.

„Pe termen mediu considerăm că o ţintă realizabilă este ocuparea locului 2 în topul site-urilor de spiritualitate şi să intrăm în primele 30 de site-uri româneşti din categoria ştiri/massmedia”, a declarat Norel Iacob, redactorul-şef al revistei Semnele timpului. „Pentru aceasta este nevoie, mai ales, de promovare. Site-ul nostru încă nu este cunoscut pentru că nu au existat fondurile necesare pentru a investi în promovare. În prezent, calitatea şi cantitatea de materiale pe care le publicăm zilnic ar atrage în mod cert un număr mult mai mare de vizitatori, dacă aceştia ar cunoaşte oferta site-ului nostru” a adaugat Norel Iacob.

Alina Kartman / Semnele timpului

Sursa: Info Adventist Nr. 630, Mai 3, 2013

Semnele timpului – unul din cele mai accesate site-uri crestine

About The Author
-