184
Views

Cadouri CrestineIn decursul unui an apar nenumarate ocazii cand dorim sa facem un cadou prietenilor, cunoscutilor sau apropiatilor nostri. In ultimii ani, marile edituri sau librarii crestine din tara au inclus pe langa oferta lor de carte crestina si cadouri crestine. Insa, aceasta oferta de cadouri crestine era ,,risipita” de la o editura sau librarie la alta. De curand insa, in mediul crestin online am lansat primul Magazin de Cadouri Crestine, in care oferim clientilor nostri toata gama de cadouri crestine care se gaseste in momentul de fata in Romania. Ne dorim ca acest nou magazin de cadouri crestine sa fie locul potrivit unde veti putea gasi intr-un singur loc toate produsele pe care doriti sa le oferiti cadou.

Ce puteti gasi la Magazinul de Cadouri Crestine:

– gasiti toata gama de Biblii, peste 400 de modele si culori de Biblii;

– Pixuri inscriptionate cu mesaj crestin;

– Cani cu mesaj biblic;

– Magneti de frigider cu versete biblice;

– Brelocuri cu mesa crestin;

– Felicitari crestine;

– Ceasuri cu mesaj crestin;

– Carduri, autocolante, Jurnale si Carnetele cu versete biblice sau maxime;

– Gravuri inscriptionate cu versete sau mesaje biblice;

– Tricouri inscriptionate;

– Diplome cu mesaj.

Gama noastra de cadouri crestine cuprinde sute de produse. De aceea, va invitam sa vizitati site-ul nostru: www.cadouricrestine.net

Magazinul de Cadouri Crestine este afiliat Librariei Crestine Maranatha. 

Scopul acestui magazin este unul umanitar. Din vanzarea de cadouri crestine, carti crestine, biblii, etc, sunt ajutati copii bolnavi de cancer si leucemie. Orice client devine un sponsor.

 

S-a lansat primul magazin online de cadouri crestine

About The Author
-