21
Views

SperantaTV este singura televiziune din Romania care transmite LIVE pe facebook. Acesta facilitate este implementata pe pagina de facebook a televiziunii SperantaTV.

“Suntem foarte multumiti de aceasta realizare si speram ca prezenta noastra pe facebook va fi apreciata de un public tanar, activ, care in mod obisnuit nu petrece foarte mult timp in fata micului ecran, dar care este un utilizator fidel al retelelor de socializare”, a declarat Cristina Isvan, redactorul sef al postului de televiziune Speranta TV. “Prin intermediul paginii noastre de Facebook, utilizatorii pot urmari programele noastre, dar pot comunica direct cu realizatorii, pot pune intrebari si isi pot exprima opiniile cu privire la continutul emisiunilor.”

Pentru a putea urmari streamingul nostru in direct pe Facebook, va invitam sa apasati butonul LIKE. Apoi, in meniul din partea stanga, apasati butonul LIVE pentru a putea urmari programele noastre in direct.

De asemenea, va reamintim ca pagina noastra de facebook este actualizata zilnic cu noi informatii. Aveti ocazia sa vedeti poze din culise, sa ascultati multa muzica buna, sa primiti fagaduinte biblice, sa aflati programul zilei sau sa participati la sondajele de opinie pe care echipa SperantaTV le face aici.

Va asteptam pe facebook pentru a fi mai aproape de noi!

Sursa: http://www.sperantatv.ro/web/premiera-in-romania-sperantatv-transmite-pe-facebook/

Premiera in Romania: SperantaTV transmite pe Facebook

About The Author
-