56
Views

„Oameni si Perspective” a implinit 3 ani de activitate la inceputul lunii Septembrie 2010!

„Oameni si Perspective” a inceput sa transmita din Chicago (Illinois, Statele Unite) prin satelit in Statele Unite si Canada, precum si pe internet la www.oamenisiperspective.com incepand din 5 Septembrie 2007. Iata mesajul de lansare de acum 3 ani: http://intercer.net/newstext.php?id=5254

Consider „Oameni si Perspective” ca o importanta organizatie media adventista romaneasca. „Oameni si Perspective” a adus in adventistmul romanesc mai multa deschidere in abordarea subiectelor contemporane, un larg spectru de invitati, precum si profesionalism media.

Pe langa emisiunile principale de la oamenisiperspective.com prezentate de Marius Stanescu, „Oameni si Perspective” a produs alte serii de emisiuni cu subiecte biblice de actualitate: Oxigen TV cu Edmond Constantinescu, Cronici Tv cu Sorin Petrof, Altar de seara cu Petre Danci.

De asemenea, „Oameni si Perspective” administreaza website-ul majesty.ro, care contine stiri cu caracter crestin si de interes general, articole si eseuri, si Radio Majesty, un radio cu muzica crestina.

In aceasta perioada aproximativ 1 milion de vizitatori au vizionat emisiunile si website-urile „Oameni si Perspective”, fara sa socotim pe cei care au urmarit emisiunile prin satelit, pe diferite canale tv sau prin dvd-urile multiplicate.

Pe 25 Mai 2009, „Oameni si Perspective” obtine premiul Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania – “Opera Prima”. Asociatia Profesionistilor de Televiziune din România (APTR) a premiat cei mai buni oameni de televiziune si cele mai valoroase productii realizate în 2008. (Cititi aici stirea)

„Oameni si Perspective” continua activitatea sa in conditiile dificile ale crizei actuale, fiind nevoie de fonduri pentru continuarea realizarii emisiunilor. Toti cei care doresc sa sustina activitatea „Oameni si Perspective” sunt bineveniti.

Vizitati www.oamenisiperspective.com pentru detalii.

Felicitari si succes mai departe pentru intreaga echipa „Oameni si Perspective”!

Lucian Mihailescu, Intercer

„Oameni si Perspective” a implinit 3 ani de activitate!

Despre autor
-