18
Views

Un apel pentru utilizatorii frecventi ai Intercer

In primul rand multumim lui Dumnezeu, precum si sponsorilor, bisericilor cu care colaboram, prietenilor si sustinatorilor Intercer pentru posibilitatea continuarii acestei activitati!

Comparativ cu numarul de vizitatori pe care ii are Intercer (o medie de 65000 vizitatori unici pe luna), un numar mic de persoane sau organizatii participa la sustinerea activitatii noastre. Intercer ofera materialele de pe website-urile sale in mod gratuit. Intercer va ofera diverse modalitati practice pentru dezvoltarea vietii dvs. spirituale: studiati Biblia, lectiunea Scolii de Sabat si colectiile de studii biblice, urmariti predici si programe diverse la Intercer Tv, cititi stiri la Stirile Intercer si in buletinele Intercer saptamanale, ascultati Biblia si cartile E.G.White audio, adaugati anunturi de prietenie/casatorie la pagina de tineret,  adaugati anunturi de mica publicitate la Adserv, promovati website-ul dvs. in directorul de link-uri Intercer, la Noutatile Intercer, la Intercer Tube si la pagina de Video Clipuri Intercer, promovarea serviciilor religioase live, grupe de rugaciune si altele.

Cititi mai jos despre posibilitatea de a va implica in sustinerea activitatii Intercer.

Intercer are nevoie de ajutorul dvs. pentru a putea continua aceasta activitate!

Trei website-uri de la Intercer au un nou design

Pe parcusul lunilor Aprilie si Mai am lucrat la actualizarea a trei dintre website-urile noastre. Acestea au primit un nou design, impreuna cu actualizarea software-ului folosit la dezvoltarea acestora. Prin aceste modificari veti putea accesa mai usor materialele oferite.

Stirile Intercer

Stirile Intercer si-au inceput activitatea inca din 1998 prin buletinele informative Intercer, dezvoltandu-se apoi intr-o platforma de publicare a noutatilor din viata Bisericii Adventiste, stiri din comunitati, activitati laice, programe de tineret, cazuri sociale si de sanatate, comentarii asupra evenimentelor actuale, studii biblice, noutati din lumea crestina si altele.

Prezentate acum intr-un nou format stirile Intercer va aduc noutati postate de peste 40 de editori din diferite biserici si organizatii din Romania si strainatate. Cititi mai jos despre pachetul de promovare la stirile Intercer. (link direct aici)

AdServ – Anunturi de mica publicitate si reclame

Website-ul nostru AdServ (Adventist Service) si-a inceput activitatea in 2001, avand ca scop sa ofere comunitatii Adventiste romanesti un loc de publicare al anunturilor de mica publicitate, anunturi de munca, matrimoniale etc. Ulterior AdServ si-a extins activitatea si este folosit in buna parte si de persoane care nu fac parte din biserica Adventista. De-a lungul anilor AdServ a mijlocit pentru dvs., ajutand la finalizarea unor tranzactii, precum si la crearea unor relatii de prietenie si casatorie.

La AdServ puteti publica anunturile dvs. de mica publicitate pe diverse categorii: cereri si oferte de munca, imobiliare, matrimoniale, editoriale, sociale, animale, instrumente muzicale, electronice etc. Anunturile se pot adauga gratuit si sunt afisate pentru 15 zile.

De asemenea, aveti posibilitatea sa postati anunturi insotite de fotografii, publicate in mai multe categorii si promovate in partea de sus a paginii principale pentru o mica donatie.

Daca AdServ v-a ajutat in legatura cu anuntul dvs., puteti sa faceti o mica donatie pentru Intercer, pentru a ajuta la continuarea acestei activitati gratuite. Vizitati http://adserv.intercer.net .

Noutati Intercer

Acest website contine stiri si noutati de la majoritatea website-urilor adventiste care ofera un feed RSS. Puteti citi intr-un singur loc toate noutatile din lumea adventista romaneasca, stiri pentru tineret, materiale biblice si de sanatate, noutati din lumea IT etc. Puteti inscrie gratuit feed-ul dvs. RSS. Vizitati http://noutati.intercer.net .

Noi carti audio si o noua organizare pentru site-ul cu cartile E.G.White Audio

Gaius Maximus a lucrat intens in ultimele saptamani pentru completarea cartilor audio prezentate pe website-ul EGWhiteAudio.

– S-au asezat cartile alfabetic
– S-a completat rezumatul dupa original
– S-au modificat copertile ca sa corespunda editiilor dupa care s-a facut lectura
– S-a facut curat intre fisierele mp3 de pe server, au fost standardizate toate denumirile pentru carti, capitole, arhive
– S-au introdus arhive pe 56kbs (pentru mobile si ebook readere) pentru cartile complete
– S-au introdus date despre narator, producator si anul in care a fost facuta lectura
– S-au adaugat linkuri pentru descarcare si in josul paginilor de detaliu ale cartilor.

Va dorim auditie placuta la EGWhiteAudio !

Modalitati de a va face reclama la Intercer: bannere, promovare evenimente, adaugare stiri

In timp ce Intercer ofera materialele de pe website-urile sale in mod gratuit, dorim sa va oferim posibilitatea de a va face reclama pe cel mai popular website adventist romanesc (o medie de 65,000 vizitatori unici in fiecare luna).

Puteti sa alegeti o varianta care va este convenabila.

  • Pachet Reclame (Bannere) – Fie ca doriti sa promovati un website propriu sau al companiei/organizatiei dvs., putem gasi impreuna o varianta potrivita. Se pot alege diverse optiuni in functie de bugetul dvs.
  • Promovare evenimente – Prin potentialul de promovare web al Intercer va putem ajuta in desfasurarea unor campanii publicitare pentru promovarea evenimentelor organizatiei dvs. Reclama dvs. poate apare pe circa 35,000 de pagini. Printr-o donatie sau sponsorizare pentru Intercer puteti avea la dispozitie o multitudine de unelte de promovare web: bannere, stiri, newslettere, social media (Facebook, Twitter). Puteti opta pentru pachete cu durata mai mica sau cu o extindere mai mica, astfel incat sa va incadrati in fondurile disponibile.
  • Pachet Stiri – Prin acest pachet puteti avea acces permanent la adaugarea de stiri pe blogul de stiri Intercer. Aceste stiri sunt apoi promovate in buletinele Intercer, precum si la Facebook si Twitter. De asemenea, in noua versiune a blogului de stiri Intercer, persoanele si organizatiile abonate au un loc special in meniul website-ului pentru ca stirile acestora sa fie accesate mai usor.
  • Pachet Intercer Tv – Promovati programele audio-video de la biserica dvs. la Intercer Tv, pentru a le face accesibile pentru cat mai multi vizitatori

Pentru mai multe detalii vizitati pagina pentru reclame: http://intercer.net/reclame .

Un apel pentru utilizatorii frecventi ai Intercer

In primul rand multumim lui Dumnezeu, precum si sponsorilor, bisericilor cu care colaboram, prietenilor si sustinatorilor Intercer pentru posibilitatea continuarii acestei activitati!

Comparativ cu numarul de vizitatori pe care ii are Intercer (o medie de 65000 vizitatori unici pe luna), un numar mic de persoane sau organizatii participa la sustinerea activitatii noastre.

Sunt persoane care folosesc website-ul Intercer poate de ani de zile, dar inca nu s-au gandit sau nu au avut posibilitatea sa participe la sustinerea acesteia. Facem un apel special catre aceste persoane.

Daca folositi saptamana de saptamana materialele de la Intercer va rugam sa considerati efectuarea unei donatii catre Intercer sau sustinerea printr-un abonament anual.

Intercer are nevoie de ajutorul dvs. pentru a putea continua aceasta activitate!

Necesarul lunar pentru Intercer este de $3100 USD. La sfarsitul anului trecut am fost in deficit cu $8426 USD fata de bugetul anual necesar pentru Intercer Romania si Canada pe 2010. Am reusit sa acoperim cheltuielile necesare, insa am ramas in urma cu reimbursarea muncii depuse pentru mentinerea si dezvoltarea website-ului (in luna Mai 2011 abia platim din urma pentru luna Ianuarie 2011). In conditiile unui buget complet, circa 30% din munca noastra este voluntara, insa datorita deficitului procentul de voluntariat a crescut la circa 38-40%. Puteti urmari in permanenta pe pagina noastra principala evolutia bugetului.

Desigur, oricine poate participa pentru sustinerea activitatii Intercer.

Apelam acum in special la utilizatorii nostri frecventi care n-au facut inca acest lucru. Utilizand Intercer in mod constant cunoasteti cat de mult va ajuta aceste materiale si cat de mult v-ar lipsi daca nu ar mai fi disponibile.Ganditi-va la situatiile cand, poate departe de casa sau in alta tara, ati putut sa va bucurati de impartasirea experientei crestine cu prietenii si comunitatea de acasa.

Ganditi-va ca pentru a avea aceste materiale disponibile se insumeaza munca multor persoane, fie din echipa Intercer, fie dintre colaboratorii nostri. Avem nevoie de o modalitate de a acoperi cheltuielile pentru Intercer, cat si de a ne asigura traiul zilnic, in timp ce administram si dezvoltam permanent website-urile Intercer pentru dvs.

Pagina de donatii Intercer este aici: http://intercer.net/donatii/

Va multumim!

Noutati Intercer – Mai 2011

About The Author
-