22
Views

Light Channel TV Romania va transmite in direct pe www.lightchanneltv.ro seria de seminarii prezentate de catre pastorul Lucian Cristescu, in fiecare zi, de la ora 19:00, incepand cu 28 ianuarie si terminand cu 6 februarie 2011. Pentru cei care nu pot urmari in direct, emisiunea va fi reluata a doua zi la ora 13:00 (ora Romaniei) iar pentru cei aflati pe alte meridiane, o vom transmite in reluare la orele 01:00 si 07:00 dimineata (ora Romaniei).

Tot in aceasta perioada, intre 28 ianuarie si 6 februarie, in fiecare zi incepand cu ora 20:00, imediat dupa terminarea seminarului din ziua respectiva, Light Channel TV Romania va transmite o emisiune in direct, unde un moderator va purta discutii cu invitatii sai din platou, pe marginea subiectului prezentat in cadrul seminarului din acea zi.

Mai mult decat atat, ne veti putea adresa intrebari sau veti putea transmite parerile dumneavoastra prin canalul de comunicare Yahoo Messenger, ID-ul nostru fiind  lctvro . Va asteptam asadar, in prima emisiune de dialog in direct de anul acesta, vineri seara la ora 20:00 pe www.lightchanneltv.ro . Deasemeni ne veti putea trimite si mesaje ulterioare pe adresa de e-mail lctvro@yahoo.com . Va asteptam cu drag sa vizionati postul nostru de televiziune.

Light Channel TV Romania transmite in direct, pe www.lightchanneltv.ro INCEPE SA TRAIESTI intre 28 ianuarie si 6 februarie

About The Author
-