17
Views

Maraton de citire a Bibliei la Câmpina

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Câmpina, organizează între 29 august și 2 septembrie 2010 maratonul de citire a Bibliei. Estimat să dureze aproximativ 100 de ore, acesta va fi transmis integral pe site-ul www.adventist.ro pentru a oferi posibilitatea verificării publice.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 10.00 la Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Câmpina, strada Mărășești nr. 36, iar cel care va da startul maratonului va fi pastorul Georgel Pîrlitu, președintele Bisericii Adventiste din zona Munteniei.

“Deși este organizat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, evenimentul se adresează  creștinilor din orice confesiune religioasă. Pentru adventiști dar și pentru alte culte creștine, Biblia constituie regula supremă de credință și practică fiind sursa primară și baza oricărei învățături creștine dar și un model demn de urmat în această perioadă dificilă.

Dorința mea este ca aceasta inițiativă să ducă la citirea Bibliei de către cât mai multe persoane, indiferent de confesiunea religioasă, deoarece Biblia reprezintă o bază comună pentru creștini chiar dacă interpretările sau aplicarea învățăturilor acesteia diferă” a declarat pastorul Georgel Pirlitu.

În colaborare cu Institutul de Studii Biblice prin Corespondență „Sola Scriptura” organizatorii ofera posibilitatea înscrierii tuturor celor care doresc, indiferent de confesiunea religioasă, la Programul de citire a Bibliei.

Programul de citire a Bibliei este un program fără conotații denominaționale cu durata de doi ani (sau mai puțin dacă se dorește un studiu mai rapid) fiind compatibil cu orice versiune românească a Bibliei și conține o planificare a lecturii pentru fiecare zi, manuale cu introduceri generale pentru fiecare carte a Bibliei şi teste grilă recapitulative precum și hărți și diagrame ajutătoare.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să vă adresați domnului Beniamin Codescu, coordonator eveniment, telefon 0744.823.257, e-mail:beniacod@gmail.com

Biroul de Presă

Maratonul de citire a Bibliei la Campina

Despre autor
-