22
Views

Asociaţia Youth and Family în colaborare cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad a desfăşurat în perioada lunii ianuarie 2010 proiectul „Supa săracului”. Beneficiarii acestui proiect sunt persoane care locuiesc temporar în Centrul Social de Urgenţă pentru Adulţi, instituţie aflată în subordinea DGASPC Arad. Aceste persoane au primit zilnic timp de o lună un meniu complet în valoare de 12 lei. Proiectul a avut un buget de 3.400 lei şi a fost finanţat de Youth and Family, Biserica AZŞ Micălaca, Biserica AZŞ Păuliş, ADRA România, Biserica AZŞ Vladimirescu şi donatori privaţi.
Desfăşurarea acestui proiect a produs un impact pozitiv asupra donatorilor ceea ce a condus la donaţii suplimentare urmând ca proiectul să continue încă o lună.
În măsura în care doriţi să sprijiniţi continuarea acestui proiect sau alte proiecte ale asociaţiei vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de e-mail ayouthandfamily@yahoo.com . Pentru donaţiile financiare, puteţi dona bani, în schimbul unei chitanţe, la sediul Asociaţiei Youth and Family, persoană de contact Bule Călin, tel. 0757 846 420, calin.bule@ayouthandfamily.org sau în contul Asociaţiei Youth and Family, deschis la BCR, sucursala Andrei Şaguna, Arad, cod IBAN: RO73RNCB0639112838320001.

Bule Ileana
Relaţii pubice, Youth and Family
ileana.bule@ayouthandfamily.org

Youth and Family – Proiectul „Supa săracului”

| Generale |
Despre autor
-