42
Views

Intercer Tv 2.0 - Predici audio-video din biserici adventiste din Romania si strainatateIntercer pregateste un nou website pentru Intercer Tv, sectiunea cea mai populara a website-ului nostru. Noul website poate fi accesat la adresa:
http://tv.intercer.net

Testarile publice au inceput in luna Ianuarie 2010 si vor continua pentru inca aproximativ doua luni de zile. In aceasta perioada, programele audio-video vor fi afisate simultan atat pe sistemul curent de la www.intercer.tv, cat si cel nou.

Va invitam ca in aceasta perioada sa va obisnuiti cu noul sistem. Cititi rubrica „Instructiuni” pentru mai multe detalii.

Noul website imbina tehnologiile noi video cu social media, permitand interactiunea utilizatorilor website-ului, cautarea usoara a informatiilor si diferite modalitati de oferire a materialelor de pe website. Veti gasi o noua grafica, precum si fotografii asociate programelor prezentate.

Toate programele afisate se pot descarca gratuit.

Pentru editorii de la Intercer Tv este o experienta noua care sa le usureze munca de adaugare a materialelor. Pentru public, de asemenea, speram ca noul format sa fie atractiv si usor de folosit.

* * *

Pentru Biserici

Daca biserica sau organizatia dvs. transmite programe audio-video pe internet si doriti ca acestea sa fie cunoscute si urmarite de cat mai multi vizitatori, locul cel mai potrivit pentru a le afisa este Intercer Tv, care isi va extinde popularitatea asupra programelor dvs. Intercer este cel mai popular website adventist romanesc, avand o medie de 35,000 de vizitatori unici in fiecare luna.

Pentru bisericile si organizatiile care vor sa transmita si/sau sa afiseze programele la Intercer Tv am introdus din vara anului 2009 o contributie anuala pentru sustinerea Intercer Tv. Fiecare organizatie are o pagina speciala de profil unde isi poate prezenta informatii proprii, activitati ale bisericii, link catre website-ul propriu etc. Puteti vedea la rubrica „Organizatii” bisericile care deja folosesc Intercer Tv.

De asemenea, chiar daca nu transmiteti programe prin Intercer Tv, pentru o contributie anuala puteti avea afisat programul de transmisii live la Intercer Tv si/sau puteti avea o pagina de profil la Intercer Tv.

Scrieti-ne la info@intercer.net pentru mai multe detalii.

Testati noul Intercer Tv 2.0 la adresa:
http://tv.intercer.net

Echipa Intercer

Invitatie: testati noul Intercer Tv 2.0

About The Author
-