28
Views

Stimati frati in Domnul Isus,

Au fost adaugate urmatoarele materiale pe site-ul www.religiesiadevar.com.

Studiul 3b – Implicarea noastra in ultimul conflict din istorie

Studiul 3c – Dezbatere publica

Evenimentele care se perinda prin fata noastra, ne determina sa lucram cu insistenta pentru avertizarea lumii, si indeosebi pentru cei din jur. Din cauza timpului deosebit in care traim, este necesar sa dam lumii un sunet clar la ce va fi foarte curând. Este important sa rugam staruitor prin Numele Mântuitorului, pe Tatal nostru ceresc, sa ne sustina prin Duhul Sfânt pentru aceasta lucrare, ai carei ambasadori si apostoli suntem, ca ultima generatie.

Zboara pretutindeni tot felul de informatii mai degraba, trimise de ”duhurile rautatii,” care doresc sa diminueze importanta vremii in care traim. Chiar informatia ca in Statele Unite trebuie sa fie un republican ca presedinte in ultimele evenimente, nu trebuie sa ne deruteze. Aceasta face ca noi sa neglijam urgenta de a da ultima avertizare, sub increderea ca mai este inca mult timp pâna sa mai revina un republican ca presedinte al Statelor Unite. Chiar zvonurile de genul ca Atlanta urma in 2008 sa fie nimicita, ca si multe alte zvonuri ciudate, au ca scop sa deruteze si sa nimiceasca increderea ca ceea ce este scris in Cuvântul Bibliei, inca nu este chiar asa de urgent.

Criza finala, in adevar, se apropie cu grabire. Actualul presedinte Obama, al Statelor Unite, este un exponent deosebit de bun pentru o astfel de lucrare de unificare a lumii, având ca obiectiv important prietenia cu toate tarile lumii si indeosebi cu Iranul. Patriarhul Rusiei Alexis II, deosebit de conservator al principiile ortodoxe si care a refuzat Unificarea in anul 2007, a incetat din viata, si cu siguranta totul va lua un drum in favoarea Unirii prin Miscarea Ecumenica.Daca asteptam implinirea literara a profetiei, nu vom mai putea lucra, deoarece totul va fi sistat, lucru pe care il stim cu totii.

Cercetati cu atentie studiile: ”Implicarea noastra in ultimul conflict din Istorie” si  ”Dezbatere publica.” Rugati-va, si daca veti gasi de bine, dati tuturor aceste studii, ca oamenii, chiar cei care sunt credinciosi in felul duminicii, sa fie informati de eroarea credintei lor. Este necesar ca mesajul sa fie clar si precis, ca sa nu fim vinovati de sângele nimanui (2 Corinteni 11:29).

Duhul Sfânt sa fie cu fiecare dintre noi, ca sa ne putem implini misiunea, si sa primim in curând calificativul de ”bine rob bun si credincios” (Matei 25:23).

* * *

Stimati frati, avem favoarea sa fi trecut intr-un an nou. Exista increderea ca sunteti in asentimentul ca, datoram mult grupei de la Intercer, care de ani, ne-au trimis la timp informatii despre tot ce este important in lume si in comunitatea adventista din tara, din strainatate si din Biserica mondiala; am avut la timp sfaturi deosebite medicale si tot ce ne era necesar pentru cresterea noastra in HAR. Poate am primit totul, ca si cum ar fi trebuit sa fie asa.

Dar constatam ca, cei care s-au sacrificat pentru noi, au nevoie de compasiunea noastra a tuturor. Este acum timpul sa meditam si sa apreciem. Dumnealor au cules, au treadus, au trimis mesajele la centrul Intercer ca sa fie aranjate si apoi expediate fiecaruia dintre noi. N-a fost nici o Vineri seara (dupa Geneza, deja Sabat) ca sa nu gasim in e-mail-ul nostru informatiile pe care de fapt le asteptam. O munca destul de obositoare si plina de raspundere, dupa ore la serviciile necesare pentru existenta. Am gândit ca, este si de datoria noastra sa ne aratam recunostinta si sa usuram eforturile pentru câstigarea existentei chiar cu ore prestate in plus la locurile de munca, iar lucrarile pentru Intercer, fiind lucrari extra.

Daca noi, chiar fiecare, absolut fiecare, cei care citim, ascultam sau vizionam prin intermediul Intercer am contribui la sustinerea fratilor care lucreaza – numai chiar cu – un dolar, – trimis la inceput de an, am fi partasi la minunata lucrare de informare si zidire sufleteasca, si am aduce usurare si lumina in viata dumnealor. Aceasta ar fi ceea ce citim in Scriptura noastra pe care o pretuim: ”Cine primeste invatatura in Cuvânt, sa faca parte din toate bunurile lui si celui ce-l invata” (Galateni 6:6).

Pe lânga zecime, care este datoria noastra de multumire fata de Creatorul nostru care ne poarta de grija cu cele necesare (Maleahi 3:10 -> Matei 23:23), – fiind necesara indeosebi acum când trebuie sa se vesteasca Evanghelia urgent la orice faptura de sub cer (Apocalipsa 14:6 -> Matei 24:14, este bine sa dam, poate chiar din putinul nostru, si acelora care de ani de zile nu ne-au uitat in nici o saptamâna.

Pentru contributie, la adresa: http://www.intercer.ca/article.php?id=7
………………………………………

Sa avem cu totii un ”An nou” plin de binecuvântare chiar in criza care afecteaza omenirea, si sa primim cu totii favoarea mântuirii care este fagaduita ”celor ce vor fi iubit venirea Lui”  – la revenirea in glorie a Mântuitorului nostru (2 Timotei 4:8).

Cercul de Studii Biblice
”Religie si Adevar”
www.religiesiadevar.com
e-mail: religiesiadevar@gmail.com

Studii de actualitate la religiesiadevar.com

Despre autor
-