6
Views

„Mângaiați, mângaiați pe poporul Meu, zice Dumnezeul vostru.”

      Atunci când te gândești la problemele bătrânilor, probabil că îți vin în minte aspecte legate de boală, de îngrijorările financiare, de neînțelegeri cu generația tânără sau alte lucruri. Însă ancora sufletului unui bătrân este în primul rând singuratatea. Toate celelalte ar trece mult mai ușor dacă aceștia ar avea cui să se descarce, dacă ar simți o mână caldă care să-i sprijine, dacă ar avea cui să împărtășească experiențele vieții, dacă li s-ar mângaia anii încărunțiți…

     Tinerii de la Herghelia, pe lânga proiectele misionare pe care le au deja, au luat inițiativa în a mângâia câteva persoane de la căminul de bătrâni din Câmpenița. Bazându-se pe regula de aur –„Tot ce voiți să vă facă vouă oamenii, faceți-le și voi la fel”- studenții misionari au avut o străfulgerare a viitorului lor în care ar vrea ca cineva să le mangaie bătrânețile. În puținul lor timp liber ei au exprimat  entuziasmul lor prin cântări și conversații cu persoanele de la Câmpenița, iar aceștia au fost deosebit de încântați și multumiți că cineva s-a gândit și la ei.

     „În fiecare palmă de pământ este adormită o mângâiere.” Să săpăm în fiecare zi după această mângâiere și să o dăruim oamenilor pe lângă care trecem pentru ca viața să fie o pregustare a cerului!

by Laura Manuela Ștețco

Assistent manager & PR Councilor CSMPR Herghelia

Învierea mângâierilor

| Generale |
Despre autor
-