14
Views

„Cărţile sunt prietenii cei mai liniştiţi şi constanţi, consilierii cei mai accesibili şi înţelepţi şi profesorii cu cea mai multă răbdare.” Charles W. Eliot
Din acest motiv e mai ușor să te apropii de oameni prin intermediul cărților. Uneori nu ești ascultat, uneori scepticismul pune bariere în comunicare, însă prin comunicarea scrisă e posibilă de multe ori cucerirea gândurilor.
Având acest scop în minte – cucerirea gândurilor oamenilor – studenții misionari de la Herghelia au pornit în data de 22.02.2011 în misiune la Sighișoara. Colportorii, insoțiți de șapte tineri au avut ocazia să bată la ușile și în același timp la inimile oamenilor pentru a le oferi cărți. S-au distribuit cărți și în locurile publice și locuitorii au avut ocazia să asculte un seminar susținut de coportori. Slujirea practică a cuprins și măsurarea tensiunii arteriale pentru că lucrarea misionară medicală e calea cea mai sigură de a interacționa cu oamenii.
Uneori Dumnezeu cere lucruri mici de la oameni văzuți mari în planul Lui… Iată cum prin intermediul a șapte tineri, El a răspandit vestea bună.

by Laura Manuela Ștețco
Assistent manager & PR Councilor CSMPR Herghelia

El a cucerit…

| Generale |
Despre autor
-