53
Views

Centrul Misionar Amnas in colaborare cu Conferinta Transilvania de Sud organizeaza in perioada 11-20 februarie 2011 la Amnas (jud Sibiu) un curs de stuparit. Subiectul se axeaza pe intrebarea „cum sa conduc o stupina in mod intelept pentru a deveni rentabila”. Programul contine 3 teme legate de apicultura ce vor fi prezentate in fiecare zi dupa subiectele spirituale de redesteptare (8-10). Dupa aceste prezentari va exista un timp de discutii.

Capacitatea de cazare este de 20 de locuri (deci dupa ce acestea se ocupa, doritorii se pot caza in vecinatate).

Pentru cei inscrisi se ofera 3 mese pe zi (meniu vegetarian) si cazare la Centrul Misionar Amnas, costul fiind de 15 lei/zi.

Printre invitati se numara: Gabriel Ban, Marius Creta si Stefanita Poenaru, iar pentru Sabat Emilian Niculescu (13.02.2011) si Lucian Cristescu (19.02.2011).

Daca esti apicultor sau esti interesat de apicultura si vrei sa aflii cum sa-ti administrezi mai bine propria stupina sau daca doresti sa faci misiune intr-o zona alba si sa te intreti din apicultura te asteptam la Amnas la acest curs (cei care nu au prea multe cunostinte in domeniu pot consulta „Manualul Apicultorului” editat de Asociatia crescatorilor de albine din Romania).

Inscrierile se fac la Emanuel Raducu: 0741 330 964 / 0766 316 515 (participantii trebuie sa achite un avans de 100 lei prin mandat postal sau la BCR, detaliile fiind comunicate telefonic la inscriere).

Instruire in apicultura la Amnas

| Generale |
Despre autor
-