17
Views

Puteti accesa concursul daca va autentificati pe site.

Va puteti autentifica cu user si parola de la contul de FACEBOOK, YAHOO si GOOGLE. Pentru a va autenfica cu unul din aceste conturi accesati sectiunea „Autentifica-te pe site” din partea stanga a paginii.

Pentru a va face un cont pe www.programetineret.ro accesati sectiunea „Login” din partea stanga a paginii.


Intra in concurs

Regulament

Intrebarile se actualizeaza in fiecare zi la ora 23:00 ora Romaniei. Scorul lunii se actualizeaza tot atunci. 1. Concursul se va desfasura zilnic, punctajul fiind resetat la inceputul fiecarei luni.
2. Vor fi seturi de cate 3 intrebari in fiecare zi. Intrebarile vor avea 4 raspunsuri propuse, din care doar UNUL este corect.
3. Premiile se vor acorda primilor 3 clasati, la finalul fiecarei luni. Daca exista mai multi concurenti cu acelasi numar de puncte, iar totalul de concurenti castigatori dupa puncte depaseste 3, ne asumam dreptul da a acorda premiile in ordinea cronologica a raspunsurilor.
4. Ne asumam dreptul de a aduce modificari acestui regulament daca necesitatea o prevede.
5. Castigatorii voi fi anuntati prin e-mail, urmand ca apoi sa se treaca la procedurile necesare trimiterii premiilor. Va indemnam sa va verificati email-urile (chiar la sectiunea bulk/spam) la sfarsitul lunii in cazul in care va aflati pe primele pozitii ale clasamentului.
6. Este INTERZISA folosirea oricarei surse de inspiratie (programe pe calculator ca Theophilos sau E-Sword, Biblia on-line, Biblia, sau orice alt mijloc care ar ajuta participantul sa primeasca vreun indiciu pentru intrebari). De asemenea este interzis ca o persoana sa foloseasca mai multe conturi pentru participarea la concursul biblic!
7. Este interzis a se folosi orice vulnerabilitate a acestui regulament pentru a anula in vreun fel punctul 6.
8. Dupa rezolvarea setului din ziua respectiva, se pot consulta materiale aditionale in vederea verificarii raspunsurilor. Raspunsurile corecte sunt indicate dupa ce concurentul raspunde.
9. In cazul in care o intrebare se dovedeste a fi incorecta (raspunsul dat de noi este incorect), va rugam sa ne anuntati si sa aduceti argumente. Daca se constata ca intr-adevar s-a strecurat o greseala, ea va fi remediata iar punctajele participantilor vor fi corectate.
10. Castigatorii din afara Romaniei vor primi ca premiu doar o diploma in format pdf. Echipa programetineret nu isi permite deocamdata sa subventioneze trimiterea coletelor prin posta in afara tarii. Va multumim pentru intelegere.
11. Pentru a va ajuta sa fiti cat mai corecti in concurs, va anuntam ca la sfarsitul lunii se vor verifica toate conturile de pe locurile castigatoare. Daca vom constata ca aceste conturi sunt „dublate” de alte conturi, inregistrate de pe aceleasi calculatoare, automat veti fi scosi din concurs
12. In cazul in care participa mai multi membrii dintr-o familie la concurs, doar cel care raspunde primul in fiecare zi a unei luni poate fi premiat, altfel consideram ca ceilalti pot afla intrebarile de la el, si nu vom premia astfel de cazuri.
Ps: Sugeram parintilor sa „ofere” copiilor posibilitatea de a participa SINGURI la concurs. Credem ca nu merita pentru un mic premiu, copilul sa fie ajutat, in loc sa munceasca el asiduu, iar la vremea acumularii unor cunostinte biblice bune, cu siguranta va ajunge sa fie si premiat.

Concursul Biblic programetineret.ro s-a schimbat. Intra si tu sa vezi!

| Generale |
About The Author
-