16
Views

Grupul Coral In Te Domine,din Castellón de la Plana – Spania, va sustine un CONCERT UMANITAR in Capela Institutului Teologic Adventist de la Cernica -Bucuresti, pe data de 21 mai, la orele 19ºº. Aflat pentru prima oara in Romania, prin muzica pe care o vor prezenta in acest concert, doresc sa aduca lauda Creatorului nostru,Domnul Hristos Isus.

Cu aceasta ocazie deosebita, in care prezentatorul concertului va fi Pastorul Cornel Darvasan, In Te Domine (www.intedomine.com) nu doar doresc sa incante auzul celor prezenti, ci si sa ajunga la inimile ascultatorilor. Vor sa colaboreze cu PROIECTUL UMANITAR „Raze de Speranta pentru Uganda”, promovat de catre FUNDATIA PRO VIVERE DIGNUM. (www.proviveredignum.org)

In Te Domine, va asteapta cu drag la aceasta serata muzicala speciala, pe data de 21 mai, la orele 19ºº in Cernica – Bucuresti.
Pentru mai multe informatii, despre acest eveniment,(invitatii, acces etc.) legate de acest concert, va rugam apelati la +40740101029 sau scrieti la: mihalinaned@yahoo.com

CONCERT UMANITAR IN TE DOMINE, la CERNICA – BUCURESTI

| Generale |
Despre autor
-