29
Views

Acum cateva luni, cand s-a inaugurat locasul de cult din comuna Adancata, judetul Suceava, biserica locala numara doar 3 membri. In data de 24 ianuarie, cand s-a desfasurat ceremonia oficiala de infiintare a bisericii, celor trei membri li s-a mai adugat o grupa formata din 17 persoane din comunitatea Suceava. Ceremonia infiintarii bisericii a fost oficiata de presedintele Conferintei Moldova fr.  Marius Munteanu impreuna cu pastorul local, fr. Dragos Mateciuc.

Tintele pe care aceasta noua biserica si le-a propus sunt legate de intarirea legaturilor fratesti intre membrii ei, implinirea voii lui Dumnezeu si lucrarea misionara in localitate. Primul pas in implinirea lor este infiintarea unui cor de fluierase format din copii din Adancata si din biserica.

Laudat sa fie Dumnezeu deaorece la repetitii se aduna un numar de 23 de copii din care o parte sunt din afara bisericii. Credem ca lucrarea cu copiii este in mod special binecuvantata de Dumnezeu si ca prin ea Lumina se poate raspandi in inimile oamenilor din aceasta localitate.

Sovea Daniel

Infiintarea Bisericii din Adancata, Suceava

Despre autor
-