36
Views

In perioada 23-25 Ianuarie, s-a desfasurat la Coornabong, Avondale College, al doilea Congres al Romanilor Adventisti din Australia, in paralel desfasurandu-se Conventia Tineretului Adventist sub Motto-ul „Scoala-te, lumineaza-te!”.

La cele doua programe au participat in jur de 140 de persoane, membrii din Bisericilor romane locale cat si vizitatori din Romania, SUA si Spania. Ca invitat special al intalnirii a fost fratele pastor Valentin Danaiata de la biserica Romana din Loma Linda, CA.

Participantii s-au bucurat de un mesaj plin de putere adresat de fratele Valentin, care a chemat etnia romana din Australia la o traire crestina imputernicita de prezenta Duhului Sfant, care sa corespunda chemarii bisericii ramasitei.

De asemenea, cu ocazia Sabatului congresului, a avut loc un botez festiv la ocean in care au incheiat legamant prin botez trei tinere fete . Bucuria de pe fetele tinerelor a fost bucuria tuturor si mai cu seama bucuria cerului. In ciuda temperaturii de 40 de grade din Sabat, participantii au rezistat cu stiocism, sorbind fiecare strop de binecuvantare spirituala.

Pr Mihai Mohanu jr. Biserica Romana, Melbourne – Australia

Al doilea Congres al Romanilor Adventisti din Australia si Conventia de Tineret

Despre autor
-