25
Views

Anuntam pe aceasta cale Festivalul Fanfarei Adventiste din Romania ce va avea loc pe data de 11 aprilie 2009 in Sala Polivalenta din Alexandria, Teleorman. Cerinta pentru participanti este de a veni cu minim 4 piese. Nu va fi un concurs, ci sarbatoare si bucurie, cantand pentru Dumnezeu.
Data limita pentru inscrieri este 3 aprilie 2009. Persoana de contact este fr. Emil Mavru ce poate fi gasit la numarul de telefon 0765661126 sau 0247327241.

De mai bine de 6 ani, in comunitatea Peretu 2 se organizeaza Festivalul Fanfarei. Initial acesta era rezervat fanfarei locale, insa intre timp s-a extins la orice fanfara din Conferinta Oltenia ce a dorit sa participe. Anul trecut insa au fost invitate formatii de fanfara si din conferinta Muntenia si sarbatoarea a fost frumoasa, spre slava lui Dumnezeu. (Inregistrarea poate fi urmarita la Intercer TV sau adresa http://www.intercer.net/intercer_download.php?id=6497&type=intern).

Beneficiile festivalului trecut se vad deja in Bisericile unde formatiile de fanfara au fost reactivate sau unde s-au infiintat noi formatii.

Emanuel Untesu

Festivalul Fanfarei Adventiste din Romania

Despre autor
-