37
Views

Iata, ca dupa nu putin timp putem comunica noutati sau mai bine zis actualitati despre Sara. In decursul acestui rastimp evenimentele din viata ei au inceput sa ia conturul unei relative normalitati, in ceea ce priveste starea ei de sanatate si viata ei sociala.

Radioterapia efectuata la Cluj (Februarie-Martie 2008) a fost destul de dificila, dar pe care Sara a reusit cu ajutorul lui Dumnezeu sa o razbeasca. Tratamentul de sustinere recomandat de Prof. Friedrich (Ulm) este si el destul de anevoios. Zilnic Sara primeste cate o tableta de citostatic (Lanvis) iar la un interval de doua saptamani i se administreaza cate o doza de citostatice intravenos. In toata aceasta perioada starea ei generala de sanatate se mentine stabila. Atat Sara cat si parintii ei incearca tot posibilul sa pastreze ridicat moralul situatiei, care deseori este in cumpana. Cu ajutorul bunului Dumnezeu ei sunt mereu pe baricade si continua sa faca tot ce le sta in putinta pentru a fi un suport real Sarei prin aceasta „vale“ a neplacerilor, si suntem constienti ca si cei care se gandesc la ei, se roaga pentru ei si ii sustin, au un rol deloc de neglijat in aceasta lupta.

Dupa cum am spus, si viata sociala a Sarei a inceput sa primeasca culoare, si anume ea este acum in clasa I-a. Este nespus de bucuroasa de a fi oficial pe o treapta mai sus a maturitatii, cu toate ca experientele ei au maturizat-o mult prea devreme, lasand prea putin prisos de inocenta a copilariei. Doamna invatatoare Maria Panc o viziteaza acasa pe Sara dupa terminarea cursurilor cu clasa I-a de la Scoala Generala nr.16 din Oradea si ii preda.

Atasam cu aceasta ocazie o fotografie a Sarei de ziua ei, cand a implinit 8 ani, impreuna cu doamna invatatoare care isi ia timp pentru a o insoti in particular pe Sara pe meleagurile scrisului, cititului si socotitului. Admirabil, si Dumnezeu sa o binecuvinteze.

image002

Amintim din nou tuturor care o au pe Sara pe suflet sa se roage pentru ea si parintii ei care au nevoie de multa putere de sus.

Dumnezeu sa te ocroteasca scumpa noastra Sara!!

Felicia & Stefan Sajgo

Noutati despre Sara Tiponut

About The Author
-