22
Views

ICC Romania este o organizatie umanitara care are in grija  26 de copii orfani si abandonati , care acum au crescut , cei mai mari dintre ei vor avea in curand nevoie de un loc de munca. O firma din Olanda ne-a sponzorizat pentru a incepe constructia unei brutarii, insa fondurile nu au fost pentru intreaga constructie. Am consolidat cladirea, am refacut acoperisul, si acum construim zidurile interioare. Doar jumatate din ele s-au putut completa fiindca…nu mai avem caramida.

Am mai avea nevoie de aprox. 6000 Euro pentru a cumpara toata caramida necesara. Dar, daca cineva are sau vrea sa cumpere el insusi un metru cub de caramida pentru noi, oriunde ar fi in tara, putem merge sa-l ridicam. Mai avem nevoie de 35 metri cubi de caramida de 15 latime si 52 metri cubi de caramida de 30 cm grosime. Avem deja gresia si faianta suficienta pentru interior , chiar si adezivul pentru ea, am primit si masini de brutarie de la o brutarie din Olanda. Multumim lui Dumnezeu pentru toate. Dar, pentru a putea incepe sa lucram, trebuie sa finalizam constructia care, nu poate arata oricum, avand in vedere ca aici va fi fabrica de paine.
Prin grija lui Dumnezeu, avem si doua echipe de voluntari care vor veni sa ne ajute la construit: una din SUA, in iunie si una din Olanda, in august.
Pana in iunie trebuie sa facem rost de caramida. Multumim in numele copiilor, tuturor celor care se vor gandi sa ne ajute.

Gabriela Costache , Presedinte ICC Romania
E-mail: gabrielan_ro@yahoo.com
Tel: 0722510360

Doneaza un metru cub de caramida pentru brutaria copiilor de la ICC!!!

Despre autor
-