39
Views

Intercer a pregatit de la sfarsitul anului 2009 o lista speciala la Twitter.com unde puteti urmari postarile adventistilor romani inscrisi la Twitter. Am incercat sa includem pe aceasta lista pe toti adventistii romani care au o prezenta activa pe Twitter.

Lista poate fi accesata direct la adresa: http://twitter.com/#!/rointercer/adventisti-romani

Aceasta lista este afisata automat in timp real pe website-urile: Stirile Intercer http://intercer.net/blog/ si Noutati Intercer, la http://noutati.intercer.net , pe partea dreapta a paginilor.

Lista contine acum 114 persoane, iar actualizarile sunt urmarite automat de 9 persoane. Dintre abonatii acestei liste amintim: AdventistRo, SemneleTimpului, RomanianHeralds (Toronto), Studiubiblic, Intercer, Adventube, GrupulVoces, EmanuelSerban, SorinGoleanu (Adra), ConfluenteRom, SperantaTV, Sandulache, NoiDoi, AdventistTM, AurelianHorja, Baruc_ro, xealex (alt-om.com), Razva (re-media.ro), EmilIndricau si altii.

Daca folositi twitter si doriti sa faceti parte din aceasta lista ne puteti scrie la info@intercer.net sau sa ne trimiteti un mesaj direct la Twitter pe userul nostru @rointercer .

De asemenea, intretinem o lista cu postari din domeniul „Hi-tech” la adresa: http://twitter.com/#!/rointercer/hi-tech

Twitter permite postarea de mesaje scurte de maxim 140 caractere, fiind unul dintre cele mai folosite website-uri social media. Utilizatori particulari, dar si companii mici si mari folosesc twitter pentru comunicare, pentru promovarea activitatii sau pentru urmarirea imaginii publice a acestora.

* * * * * * *

Tot pe website-ul de Noutati Intercer puteti regasi stiri de pe majoritatea website-urile adventiste romanesti active.

Urmariti-ne pe Twitter la @rointercer !

Urmareste postarile Twitter ale adventistilor romani

About The Author
-