260
Views

Asociatia umanitara Speranta pentru Romania a lansat un portal de anunturi umanitare pentru cele mai dificile cazuri umanitare care au nevoie de ajutorul nostru. Incepand de astazi, acest site se va transforma intr-o legatura intre cei care au nevoie de ajutor si cei care pot ajuta. Acest site se va adresa in mod special parintilor care au copii care sufera de cancer, leucemie sau diferite boli incurabile. Fiecare dintre dvs veti putea posta pe acest site anunturi umanitare. Insa acestea vor atent selectionate de catre noi. Numai cei care vor putea dovedi cu acte, recomandari, etc, vor putea posta pe site-ul nostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti un email cu anuntul umanitar si actele doveditoare. De asemenea, echipa noastra va ofera si posibilitatea promovarii cazului dvs umanitar la zeci de mii de persoane, potentiali donatori pentru cazul dvs. Aceasta promovare se va face contra cost. De ce? Pentru ca modalitatile pe care le vom folosi ne costa si pe noi. Va prezentam mai jos modalitatile de promovare cat si costul lor.

Pentru a putea gasi sponsori pentru cazul dvs umanitar, aveti nevoie de promovare, aveti nevoie ca, cat mai multe persoane sa afle despre dvs pentru a va putea ajuta. Noi va oferim aceasta promovare si va punem la dispozitie in mod voluntar experienta noastra de 7 ani in acest domeniu (experienta Asociatiei umanitare Speranta pentru Romania www.sperantapentruromania.ro)
Cu noi cazul dvs umanitar va ajunge cunoscut la nivel national si va puteti gasi in mod mai usor sponsori.
Pentru inceput, ca in orice domeniu, aveti nevoie de investitie in publicitate / promovare. Cu cat anuntul dvs va ajunge la mai multi oameni cu atat aveti sanse mai mari sa gasiti potentiali sponsori. Astfel, investia dvs in aceasta promovare va fi in scurt timp amortizata prin donatiile care vor veni in urma pomovarii.

Iata care sunt modalitatile de promovare si costul lor aferent ( costurile serviciilor de mai jos nu reprezinta ,,plata” pentru ele,  ci costurile pe care si noi le suportam pentru orice promovare):

1. Postare anunturi pe acest site, este GRATIS

2. Promovare pe Facebook – la 10 000 de persoane cel putin – 100 RON

3. Anuntul tau umanitar postat pe 360 de site-uri de anunturi – 100 RON (poti verifica)

4.  Promovare prin Causes, anuntul tau ajunge la 20 000 de persoane – 200 RON

5.  Postarea anuntului umanitar pe 10 site-uri cu profil umanitar, vizitate de persoane interesate de domeniul umanitar. Pe site-uri anuntul va fi transformat in articol care are si rol de SEO, si poate genera link cu autoritate catre site-ul dvs, ceea ce va ajuta la cautari pe google – 200 RON

6. Comunicate de presa in Reteaua Asociatiei umanitare Speranta pentru Romania. Prin comunicatele de presa ajungeti prin noi la mii  de persoane potentiali sponsori. Comunicatele costa 50, 80 si 250, 400 RON. Practic, un comunicat de presa este un articol (despre cazul umanitar), postat in forma de comunicat de presa ajunge la mii de persoane si la majoritatea jurnalistilor din Romania, care vor putea prelua cazul dvs umanitar pentru a-l promova in mass-media.

7. Postare pe bloguri – in cei 7 ani de activitate umanitare avem creata o retea de bloguri partenere. Din pacate insa, orice articol pe bloguri se plateste. Avand in vedere ca sunt bloguri bine pozitionate pe google, un articol costa 100 de RON.

8. Daca aveti un site de prezentare a cazului dvs umanitar, il puteti promova pe directoare romanesti si straine. Inscrierea in 500 de directoare romanesti costa 150 de ron. Inscrierea site-ului in 500 de directoare straine costa 300 de ron.

9. Anunturi in ziare despre cazul dvs umanitar, in ziarele nationale 10 RON / cuvant

Pentru informatii suplimentare: infosperanta@gmail.com

Telefon: 0766 365 833 sau 0749 402 098

S-a lansat un site un site nou de anunturi umanitare

Despre autor
-