45
Views

Incepand cu luna Mai a.c, am inceput pe site-ul nostru o campanie de strangere de fonduri pentru Rares Basarab, un baietel de numai 3 anisori care avea nevoie urgenta de un aparat de respirat.

VEZI VIDEO AICI, CLICK: http://maranatharomania.ro/proiecte-realizate/vezi-video-viata-lui-rares-basarab-a-fost-salvata/

Rares sufera de o boala incurabila, amiotrofie spinala, asociata cu retard motor mediu, atrofie fronto-temporala si hipotonie generalizata severa. Lui Rares i se mai spune ,,copilul din plastilina”. Asta inseamna ca Rares nu va putea merge niciodata de unul singur, oboseste foarte repede si este expus infectiilor de tot felul, din cauza imunitatii extrem de fragile. Viata acetui baietel depindea de un aparat de respirat care in Romania costa 7 800 de euro. Parintii lui Rares au inchiriat acest aparat pentru care plateau luna de luna 220 de euro, asta in conditiile in care numai tatal lucra iar salariul nu era cu mult peste chiria aparatului. Cu toate acestea, parintii lui Rares au facut tot ce a fost in puterile lor pentru ca el sa poata supravetui, desi nu de putine ori a fost foarte aproape de moarte. Cu aceasta ocazie suntem bucurosi sa va anuntam ca suma necesara pentru acest aparat a fost stransa si aparatul a fost achizitionat. Asa cum am promis, mai jos aveti mesajul video de multumire al mamei lui Rares catre toti cei care au contribuit pentru ca viata lui Rares sa fie salvata. Domnul sa fie laudat ca am putut face ceva pentru aceasta familie.

Va reamintim ca orice comanda de carti crestine de la librarie crestina Maranatha devine un ajutor umanitar pentru copii bolnavi de cancer si leucemie.

 

VEZI VIDEO – Viata lui Rares Basarab a fost salvata

Despre autor
-