11
Views

In perioada de vacanta iulie-septembrie, Maranatha Romania cauta tineri si persoane interesate de lucrarea misionara in zonele albe. Ne vom axa pe urmatoarele activitati:  lucrarea cu literatura la stand, lucrarea cu biblioteca mobila din casa in casa, oferirea de studii biblice, sondaje de opinie, inscrieri la Sola Scriptura, din casa in casa.

1. Lucrarea cu literatura la stand

Cautam voluntari care pot participa cel putin o saptamana in acest proiect. Maranatha Romania va asigura voluntarului standul si cartile necesare.  Activitatea principala a voluntarului este aceea de a dialoga cu oamenii care vor fi interesati de cartile noastre. Cartile vor fi cu imprumut, in regim de biblioteca. De preferat este ca voluntarul sa aiba cunostinte medicale minine si sa stie masura tensiunea arteriala. De asemenea, Maranatha Romania, asigura voluntarului cazarea si masa, gratuit. Nu asiguram transportul. Actiunea se va defasura in zona: Valea Jiului, jud. Hunedoara si jud. Bihor.

2. Lucrarea cu biblioteca mobila din casa in casa

Cautam voluntari care pot participa cel putin o saptamana in acest proiect. Maranatha Romania va asigura voluntarului cartile necesare.  Activitatea principala a voluntarului este aceea de a dialoga cu oamenii din casa in casa, prezentandu-le cartile noastre. Cartile vor fi cu imprumut, in regim de biblioteca. De preferat este ca voluntarul sa aiba cunostinte medicale minine si sa stie masura tensiunea arteriala. De asemenea, Maranatha Romania, asigura voluntarului cazarea si masa, gratuit. Nu asiguram transportul. Actiunea se va defasura in zona: Valea Jiului, jud. Hunedoara si jud. Bihor.

3. Oferirea de studii biblice, sondaje de opinie, inscrieri la Sola Scriptura, din casa in casa

Cautam voluntari care pot participa cel putin o saptamana in acest proiect. Maranatha Romania va asigura voluntarului cartile si logistica necesara.  Activitatea principala a voluntarului este aceea de a dialoga cu oamenii din casa in casa, prezentandu-le cartile noastre, studii biblice, sondaje de opinie, etc.  Cartile vor fi cu imprumut, in regim de biblioteca. De asemenea, Maranatha Romania, asigura voluntarului cazarea si masa, gratuit. Nu asiguram transportul. Actiunea se va defasura in zona: Valea Jiului, jud. Hunedoara si jud. Bihor.

Cei care sunt interesati sa participe in acest proiect, o pot face in perioada iulie-septembrie, cel putin o saptamana.

Detaliile concrete ale proiectului: modalitati de abordare,  strategie, scop, ect, le vom stabili pe teren.

Pentru participare este obligatoriu completarea Formularului de Inscriere  DESCARCA AICI

Formularul se trimite electronic prin email pana in data de 30.08.2011, fiecare in functie de perioada cand doreste sa vina in acest proiect.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati la adresa de email: maranatharomania@gmail.com, Tel: 0766 365 833 sau 0749 402 098

Proiect de vacanta – Misionar pentru Hristos

Despre autor
-