77
Views

Proiectul se adreseaza tinerilor adventisti care doresc sa lucreze pentru alti tineri, conducandu-i la Hristos. In zonele in care Maranatha Romania sustine misionari, avem nevoie de tineri adventisti care doresc sa lucreze cu tinerii si stiu sa faca asta. Dorim ca in aceste zone sa deschidem cluburi pentru tineri, in care tinerii adventisti sa ii invete pe cei de varsta lor cum sa Il cunoasca pe Isus, prin: seminarii, intalniri, cursuri, etc.

UNDE?

Proiectul se va desfasura in zona de vest a tarii, unde Maranatha Romania sustine misionari in vederea plantarii de biserici adventiste.

SCOPUL

Scopul acestui proiect este sa ii ajutam pe tineri sa Il cunoasca pe Isus si sa isi prea viata lor in mana Lui.

STRATEGIA DE LUCRU

Strategia noastra este munca in echipa. Vom avea nevoie de maxim 5 tineri in fiecare echipa, fiecare cu daruri diferite.

– fiecare echipa de misiune pentru tineri va avea nevoie de un vorbitor, cel care se va adresa tinerilor la intalniri, cel care conduce discutiile

– vorbitorul va avea o echipa suport, formata din maxim 4 alti tineri. Ideal ar fi ca membrii echipei sa cante la instrumente, si sa pregateasca impreuna materialele care vor fi prezentate, discutiile etc.

OBIECTIVELE PROIECTULUI

– deschiderea unui club de tineret in orasele unde Maranatha Romania sustine echipe de misionari si are spatii inchiriate

– ajutarea tinerilor sa il cunoasca pe Isus, prin: seminarii pentru tineri, cursuri, intalniri, etc

DURATA PROIECTULUI

Proiectul poate dura de la o saptamana, o luna, 3 luni, 1 an, in functie de echipa de misiune care se va implica in acest proiect.

CONDITII DE INSCRIERE

– recomandarea pastorului si a bisericii locale

– sa fii membru botezat

– varsta minina de 20 de ani

– completarea formularului de mai jos

INSCRIE-TE ACUM – DESCARCA FORMULARUL AICI

Te poti inscrie ca: vorbitor principal pentru tineri sau ca un membru suport in echipa de misiune.

Inscrierile se fac pe email: maranatharomania@gmail.com trimitand formularul de inscriere. Detalii suplimentare la telefon: 0766 365 833

 

Proiect de vacanta – Tineri pentru Tineri

Despre autor
-