34
Views

VEZI VIDEO AICI: http://maranatharomania.ro/2010/10/07/interviu-video-cristi-lazar-vede-acum-din-nou-in-urma-operatiei-din-rep-moldova-sustinuta-de-maranatha-romania/

Suntem bucurosi sa va anuntam ca Cristi Lazar vede acum din nou. Operatia la ochi a fost realizata in Rep. Moldova de catre medici rusi. Operatia a costat 2 000, foduri oferite in totalitate de catre Maranatha Romania cu ajutorul sponsorilor. Initial Cristi avea nevoie de 1 300 de euro. Trei luni de zile ne-am rugat pentru acesti bani. Intr-o vineri seara, un frate dintr-o biserica m-a contactat spunandu-mi ca ,,Domnul mi-a spus sa iti dau banii acestia”, asta fara sa fi auzit de Cristi sau de problema lui.

Erau banii de la Domnul pentru operatia lui Cristi. Ajuns in Rep. Moldova cu 1 300 de euro medicii au marit operatia la 2 000 de euro. Cristi a realizat cele doua operatii preliminare, ramandu-i bani pentru operatia finala doar pentru un ochi. Mai avea nevoie de 700 de euro pentru al doilea ochi. Banii acestia nu ii aveam. Joi intra in operatie pentru primul ochi pentru care avea banii, iar marti care urma, era programata operatia la al doilea ochi pentru care nu avea cu ce plati.

Era o decizie dificila, sa intre sau nu joi la operatie in contextul in care nu stia daca va avea pana marti 700 de euro pentru al doilea ochi? Era riscul sa ramana numai cu un ochi operat. M-a sunat disperat sa ma intrebe ce sa faca. L-am sfatuit sa intre prin credinta in operatie, cu speranta ca in maxim 4 zile Domnul va trimite 700 de euro desi nu stiam de unde, cand si prin cine. Sambata dupa masa am fost contactat de un frate penticostal care tocmai aflase de pe site-ul nostru nevoia lui Cristi si a oferit cei 700 de euro. Acum Cristi este sanatos. Domnul sa fie Slavit ca a facut minuni in viata lui Cristi.

 

www.maranatharomania.ro

INTERVIU VIDEO – Cristi Lazar vede acum din nou in urma operatiei din Rep. Moldova sustinuta de Maranatha Romania

Despre autor
-