34
Views

copiiÎncepând cu anul 2006 de când am început activitatea Maranatha Romania, am cunoscut multe familii sărace, mame văduve, copii orfani, etc. Cea mai mare nevoie a acestora o reprezintă alimentele. Cei mai mulți dintre ei sunt fără locuri de muncă pentru că trăiesc în zone sărace, muncind doar ocazional. Sunt copii orfani de ambii părinți care sunt crescuți de bunici, trăind la limita săraciei dintr-o mică pensie și alocația copiilor. Sunt mame văduve care își cresc cu dragoste și responsabilitate copiii, însă supraviețuiesc de pe o zi pe alta doar din alocația copiilor. Sunt persoane paralizate, grav bolnave, care trăiesc numai din pensia de handicap de 230 de lei, din care trebuie să își plătească întreținerea, mâncarea și medicamentele. Unii dintre ei sunt în pragul disperării! Ne dorim din toată inima să îi putem ajuta pe toți aceștia cu alimente de Sărbători. Ne dorim să le oferim un pachet cu alimente în valoare de 100 de lei. Cu ajutorul acestui pachet, fiecare mamă văduvă, fiecare copil orfan, fiecare bunic, va putea avea mâncare de Sărbători. Pentru familiile mai numeroase și mai sărace, alimentele oferite vor putea ajunge și în valoare de 200-300 de lei. În atenția noastră sunt 60 de familii (aproximativ 180 de persoane). Pentru toate acestea avem nevoie de 8.000 de lei pentru cumpărarea alimentelor. Suntem convinsi ca Domnul va misca din nou inimi si oamenii acestia vor beneficia de ajutorul noastru. Facem un apel la dvs., sponsorii și donatorii noștri, să ne susțineți cu fonduri pentru cumpărarea și oferirea pachetelor cu alimente. Cei care au posibilitatea și doresc, ne pot susține direct cu alimente. Pentru informații suplimentare, vezi detaliile de la final.

Pentru mai multe informatii despre acest proiect, ne puteti contacta la adresa de email: maranatharomania@gmail.com, sau telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833

Cei care doriti sa faceti direct donatii va rugam sa folositi modalitatile de donatie de mai jos:

1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/

2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/

3. Doneaza prin transfer bancar in conturile deschise pe numele asociatiei Maranatha Romania de la Raiffeisen Bank, de mai jos:

-IN LEI RO 02 RZBR 00000 6001 2042422 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO RO 52 RZBR 00000 6001 2246968, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Doneaza alimente pentru familii sărace, mame văduve și copii orfani cu ocazia Sarbatorilor de Iarna

About The Author
-