38
Views

copii straziiDin 2007, Maraantha Romania organizează o masă caldă pentru copiii străzii din București. În fiecare an, în atenția noastră sunt 120 de copii ai străzii din zona Gării de Nord, Dristor și Grozăvești. Pe cei mai mulți dintre copiii străzii din aceste zone îi cunoaștem deja, iar unii chiar ne sunt prieteni. Nevoile acestor copii ai străzii sunt mari și complexe. Din păcate însă, noi nu le putem oferi mai mult decât o masă caldă în diferite perioade ale anului dar mai ales cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Vă mulțumim dvs., sponsorii și donatorii noștri, că din 2007 ne-ați oferit resursele să putem oferi acestor copii ai străzii câte o masă caldă, de câteva ori pe an. Vrem să fim din nou alături de ei cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Vrem, din nou, ca ei să vadă că există persoane cărora le pasă de ei, nu doar pentru a le oferi o masă caldă, ci și pentru a sta de vorbă cu ei, pentru a-i consilia și a le fi prieteni. Vă invităm să fiți din nou alături de noi în acțiunea pe care o vom organiza de Sărbători. Avem nevoie de susținerea dvs. financiară pentru a putea pregăti o masă caldă acestor copii ai străzii din Bucuresti. Ca în fiecare an avem în atenție 120 de copii ai străzii. Pentru fiecare copil va fi nevoie de 20  lei. În această sumă este cuprins și un pachet cu alimente, pe lângă masa caldă pe care o vom oferi. În total va fi nevoie de 2.400 de lei. Facem un apel la toti cei care doresc si pot sa sustina acest proiect sa ne contacteze. Pe langa masa calda dorim sa le oferim acestor copii si cate o Biblie pentru copii pentru ca marea lor majoritate stiu sa citeasca si sa scrie. 

Pentru mai multe informatii despre acest proiect cat si pentru cei care doresc sa doneze direct Biblii pentru copii, ne puteti contacta la adresa de email: maranatharomania@gmail.com, sau telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833

Cei care doriti sa faceti direct donatii va rugam sa folositi modalitatile de donatie de mai jos:

1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/

2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/

3. Doneaza prin transfer bancar in conturile deschise pe numele asociatiei Maranatha Romania de la Raiffeisen Bank, de mai jos:

– IN LEI: RO 02 RZBR 00000 6001 2042422

IN EURO  RO 52 RZBR 00000 6001 2246968, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Echipa Maranatha Romania

www.maranatharomania.ro

Sponsorizează de Sărbători si Revelion o masă caldă pentru copii străzii de Sarbatori

Despre autor
-