39
Views

Andrada si mama eiUPDATE: Boala Andradei este in remisie completa. Analizele din 10.10.2013 sunt excelente, medicii italieni oferindu-i 99% sanse ca sa invinga complet si definitiv leucemia.

Cu toate acestea tratamentul Andradei impotriva leucemiei trebuie sa continue inca un an, pana in noiembrie 2014, pentru ca sansele ca leucemia sa recidiveze sa fie eliminate. Tratamentul continua si in Decembrie, Andrada are nevoie de 1 500 de euro din nou.

Andrada Uskar este din Călan, jud. Hunedoara și suferă de leucemie. Pe Andrada, Asociația noastră a cunoscut-o în urmă cu un an de zile când s-a întors din Italia de la tratamentul pe care îl efectuase la Clinica San Matteo. Atunci când am cunoscut-o, corpul Andradei încă suferea efectele tratamentului împotriva leucemiei cu cortizon și citostatice: părul îi căzuse complet, fața si corpul îi erau umflate, avea amețeli, lipsa de concentrare, etc. După un an de zile de tratament în Italia (2011-2012), medicii i-au prescris un tratament de încă doi ani de zile (2012-2014) pentru ca șansele de vindecare completă să fie maxime. Însă, acest tratament urma să coste 1 500 de euro lunar, bani pe care familia Andradei nu îi dispunea. Însă dragostea de mamă a facut-o pe doamna Viorelia să caute toate posibilitățile pentru ca Andrada să poată continua tratamentul și viața ei să fie salvată.

Așa am ajuns să o cunoaștem pe Andrada, să preluăm și să mediatizăm cazul ei umanitar. Lună de lună am reușit până acum să strângem cu ajutorul dvs., sponsorii și donatorii noștri, fondurile necesare pentru ca Andrada să poată continua tratamentul. Efectele nu au întârzâiat să apară! Părul a început să îi crească, corpul a revenit la normal, amețelile au încetat și Andrada și-a reluat activitatea școlară la Liceul ,,Traian’’ din Deva.

Ultimele analize realizate de Andrada în Italia, în data de 10.10.2013, arată rezultate foarte bune: boala Andradei este în remisie! Cu toate acestea însă, Andrada trebuie să continue tratamentul pentru ca boala să nu recidiveze, până când medicii italieni vor declara că leucemia a fost învinsă complet! Până atunci însă, lună de lună, Andrada are nevoie de ajutorul nostru financiar pentru continuarea tratamentului, în valoare de 1.500 de euro (7.000 de lei). Andrada se pregătește acum de bacalaureat și dorește să studieze jurnalismul la Universitatea București. Andrada are nevoie de ajutorul nostru pentru tratamentul împotriva leucemiei din Decembrie. Oricine dorește să o ajute, vă rugăm să folosiți modalitățile de donații prezentate mai jos. In apropierea Sarbatorilor de Iarna are nevoie de 1 500 de euro pentru tratament.

Pentru mai multe informatii despre Andrada ne puteti contacta la adresa de email: maranatharomania@gmail.com, sau telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833

Cei care doriti sa faceti direct donatii va rugam sa folositi modalitatile de donatie de mai jos:

1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/

2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/

3. Doneaza prin transfer bancar in conturile deschise pe numele asociatiei Maranatha Romania de la Raiffeisen Bank, de mai jos:

-IN LEI  RO 02 RZBR 00000 6001 2042422 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO  RO 52 RZBR 00000 6001 2246968, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Echipa Maranatha Romania

www.maranatharomania.ro

Ajut-o pe Andrada sa traiasca! Tratamentul continua de Sarbatori

About The Author
-