36
Views

alimenteMaranatha Romania sustine in com. Batar, jud. Bihor un adapost pentru batranii strazii. Aici aproape 40 de batrani luati de pe strada primesc zilnic si gratuit: hrana, adapost si ingrijire. Dincolo de aceste aspecte, cei mai multi batrani de aici L-au cunoscut pe Dumnezeu prin studiu si activitatile spirituale care au loc zilnic. Adapostul a devenit neincapator, recent am inceput amenajarile la un nou adapost pentru batrani in com. Cermei, jud. Bihor, spatiu care va fi dedicat numai batranilor paralizati. Nevoia cea mai mare cu care ne confruntăm, indiferent de timp, la adăpostul pentru bătrânii străzii din com. Batăr, jud. Bihor, sunt alimentele. Nu este ușor să oferi zilnic și regulat 3 mese pentru 40 de oameni, la care se adaugă și cei 14 bătrâni ai străzii paralizați. Mulțumim tuturor persoanelor care, în cursul anului, au adus acestor bătrâni alimente, din puținul lor. Mulțumim grupurilor de români din Italia și Elveția care, atunci când se întorc în țară, aduc alimente pentru acești bătrâni sărmani. Dincolo de toate greutățile cu care ne confruntăm, ne dorim ca zilnic să avem ce să le punem pe masa acestor bătrâni. Bucuria cea mai mare este atunci când, indiferent de cât de îmbelșugată sau săracă a fost masa, bătrânii ne zâmbesc și ne spun un sincer: ,,Mulțumesc pentru masă!’’. Vrem cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă să le oferim o masă îmbelșugată acestor bătrâni. Vrem ca în această ocazie de sărbătoare, aceștia să nu ducă lipsă de nimic. Fiecarui batran dorim sa ii oferim un pachet consistent cu alimente, in valoare de 100 de lei. In total vor fi 54 de batrani pentru care vom avea nevoie de 5 400 de lei. Altă nevoie pe care o mai avem la adăpostul pentru bătrânii străzii ar fi cea de medicamente. După ani de locuit în stradă, cei mai mulți dintre acești bătrâni ajung la noi grav bolnavi și necesită medicamentație. Orice donație constând în medicamente sau fonduri pentru medicamente este, de asemenea, binevenită.

Cei care doriți să fiți alături de acești bătrâni ai străzii vă așteptăm la adăpostul pentru bătrânii străzii din com. Batăr, jud. Bihor și din com. Cermei, jud. Arad. Dincolo de ajutorul cu alimente oferit acestor bătrâni, pentru ei conteaza mai mult faptul că există cineva care îi vizitează, cineva care stă de vorbă cu ei.

Pentru mai multe informatii despre acest proiect cat si pentru cei care doresc sa doneze direct Biblii pentru copii, ne puteti contacta la adresa de email: maranatharomania@gmail.com, sau telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833

Cei care doriti sa faceti direct donatii va rugam sa folositi modalitatile de donatie de mai jos:

1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/

2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/

3. Doneaza prin transfer bancar in conturile deschise pe numele asociatiei Ma Romania de la Raiffeisen Bank, de mai jos:

-IN LEI  RO 02 RZBR 00000 6001 2042422 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO RO 52 RZBR 00000 6001 2246968, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

 

Echipa Maranatha Romania

www.maranatharomania.ro

Doneaza alimente pentru batranii strazii cu ocazia Sarbatorilor de Iarna

About The Author
-