33
Views

batraniBatranii strazii sau batranii nimanui care sunt in grija noastra atat la adapostul pentru batranii strazii din com. Batar, jud. Bihor cat si din com. Cermei au nevoie urgenta de ajutorul nostru. Suntem la limita cu lemnele de foc, cu economii ne vor ajunge pana maxim la inceputul lunii Decembrie. Prima actiune de ajutor umanitar pe care o vom organiza cu ocazia Sarbatorilor de Iarna va fi adăpostul pentru bătrânii străzii din com. Batăr, jud. Bihor. Aici, 40 de bătrâni luați de pe stradă primesc zilnic din partea noastră adăpost, hrană și îngrijire în mod gratuit. Pe cei mai mulți dintre acești bătrâni i-am luat de la gropile de gunoi ale marilor orașe, din gări, de la colțurile străzii unde cerșeau, etc. Unii dintre aceștia au fost alungați în stradă de proprii lor copii. Acest adăpost pentru bătrânii străzii este întreținut doar cu ajutorul donațiilor și sponsorizărilor dvs. In fiecare an asociatia noastra se implica in sustinerea acestui adapost pentru batranii strazii, finantand introducerea încălzirii centrale in 2011. Însă, pentru că nu avem alte surse de venit decât donațiile dvs., iarnă de iarnă ne confruntăm cu lipsa de fonduri pentru achiziționarea lemnelor de foc. Dar laudam pe Domnul ca an de an pana acum, a miscat inimi si s-au gasit sponsori și donatori care au facut posibil ca acești bătrâni să beneficieze de căldură în adăpost. Lemnele pe care le avem în acest moment, cel mai probabil ne vor ajunge, maxim, până la începutul lunii Decembrie. Pentru toată iarna, avem nevoie de 5 mașini de lemne, fiecare mașină costă 1.500 lei, adică 7.500 lei în total. Avem nevoie de ajutorul dvs pentru a putea cumpara aceste lemne de foc. Ne rugam ca Domnul si in anul acesta sa miste inimi si lemnele de foc sa poata fi achizitionate cate mai repede posibil pana nu vine frigul.

Facem un apel tuturor celor care pot să ne ajute cu lemne de foc sau cu fonduri pentru a putea cumpăra lemnele de foc pentru acești bătrâni ai străzii, să ne contacteze utilizând unul dintre datele de contact prezentate mai jos.

Pentru mai multe informatii despre acest proiect ne puteti contacta la adresa de email: maranatharomania@gmail.com, sau telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833

Cei care doriti sa faceti direct donatii va rugam sa folositi modalitatile de donatie de mai jos:

1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/

2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/

3. Doneaza prin transfer bancar in conturile deschise pe numele asociatiei crestine Maranatha Romania de la Raiffeisen Bank, de mai jos:

-IN LEI RO 02 RZBR 00000 6001 2042422 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO  RO 52 RZBR 00000 6001 2246968, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

 

Echipa Maranatha Romania

www.maranatharomania.ro

Donează lemne de foc pentru 54 de bătrâni ai nimanui

About The Author
-