47
Views

rechizite-230x128În luna Septembrie, odată cu începutul noului an școlar, Maranatha Romania a oferit rechizite școlare pentru 45 de copii orfani și săraci. Din suma strânsă pentru acest proiect umanitar, am ales să ajutăm cât mai mulți copii posibil, fără să ne mai limităm, așa cum era planul inițial doar la cei 20 de copii orfani aflați în atenția noastră. Asta a însemnat că fiecare copil a primit mai puține rechizite școlare, dar în loc de 20 de copii au fost 45. Am făcut lucrul acesta cu speranța ca dvs, sponsorii și donatorii noștri, veți susține din nou acest proiect umanitar cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, când vom putea să completăm rechizitele necesare pentru acești copii, în așa fel încât să le ajungă până la finalul anului școlar. Cea mai mare parte dintre acești copii se află în pragul abandonului școlar din cauza sărăciei. Odată cu rechizitele oferite, voluntarii asociației noastre îi conștientizează atât pe copii cât și pe părinții lor de importanța educației pentru viitorul acestor copii. Odata cu rechizitele scolare acesti copii vor primi din partea noastra si cate o Biblie pentru copii. Libraria Maranatha a donat o parte din numarul necesar de Biblii, urmand ca restul sa le procuram din donatii. Credem ca din nou Domnul va misca inimi si vom avea resursele financiare necesare pentru ca acesti copii sa primeasca din partea noastra atat rechizitele scolare cat si cate o Biblie pentru copii. In total, pentru rechizite vom avea nevoie de 4 50o de lei.

Pentru mai multe informatii despre acest proiect cat si pentru cei care doresc sa doneze direct Biblii pentru copii, ne puteti contacta la adresa de email: maranatharomania@gmail.com, sau telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833

Cei care doriti sa faceti direct donatii va rugam sa folositi modalitatile de donatie de mai jos:

1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/

2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/

3. Doneaza prin transfer bancar in conturile deschise pe numele asociatiei Maranatha Romania de la Raiffeisen Bank, de mai jos:

-IN LEI  RO 02 RZBR 00000 6001 2042422 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO RO 52 RZBR 00000 6001 2246968, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Echipa Maranatha Romania

www.maranatharomania.ro

Sponsorizează 45 de copii orfani și săraci cu rechizite școlare cu ocazia Sarbatorilor de Iarna

About The Author
-