Views
Proiectul Jesus Market a fost gandit de un grup de oameni cu viziune si entuziasm, membri ai bisericii Adventiste din Nordul Atlantei – Georgia.
Dupa pregatiri serioase si multe sacrificii, pe data de 28 noiembrie 2015 a fost lansata platforma Jesus Market, platforma ce reprezinta un intreg proiect social-media. Prezentatorul programului este binecunoscutul pastor Nicu Butoi alaturi de care se implica in diverse puncte din program tineri din biserica locala.
Lansarea Jesus Market a fost primita cu mult entuziasm si continua sa fie la fel de calduros sustinuta. In acea zi, mii de oameni au accesat site-ul si pagina de facebook  si au fost trimise sute de mesaje publice si private ca reactii de incurajare.
Proiectul a fost conceput ca un raspuns al evenimentelor actuale, al intrebarilor care nu si-au gasit inca un raspuns si este adresat noua, celor care il cunoastem pe Isus si dorim sa-l facem cunoscut tuturor oamenilor. Este sustinut in totalitate de voluntari si oameni cu inima mare, ce doresc sa participe la raspandirea mesajului Evangheliei.
Pe termen lung, Jesus Market va  transmite LIVE in fiecare sambata de la ora 11:30 (EST) / 18:30 (RO) pe adresele facebook.com/jesusmarket/ si jesusmarket.org mesaje pentru suflet alaturi de Pastorul Nicu Butoi. In numai doua saptamani de la lansare exita un extraordinar raspuns din partea multor comunitati si pastori renumiti de a se implica. Se vor inregistra emisiuni, se vor organiza concerte si evenimente, se va lansa un post de radio si televiziune online, ce va fi tradus in cele mai circulate limbi.
De ce Jesus Market? Multi s-au intrebat de ce aceasta denumire. Noi gasim argumentul biblic in textul: „Veniti de cumpărati de la Mine! De ce cheltuiti si va cheltuiti pentru ceea ce nu satura? Numai cine va manca din painea aceasta nu va flamanzi niciodata si numai cine va bea din apa aceasta in veac nu ii va fi sete! Te sfatuiesc sa cumperi de la Mine!
Intr-o societate consumerista, vrem sa oferim o alternativa plauzibila pe care nu o poti refuza: Isus Hristos.

Jesus Market – LIVE din Atlanta

About The Author
-